Najviše noćenja na Opatijskoj rivijeri
RIJEKA – Turistički listopad na Kvarneru nije slijedio negativne trendove rujna jer je ostvareno devet posto više dolazaka i dva posto više noćenja nego u listopadu prošle godine. Prema podacima prikupljenih anketom turističkih zajednica na području Primorsko-goranske županije zabilježeno je 83.171 dolazaka turista, koji su ostvarili …
Evo nagradno pitanje. Što mislite na koliko će LRH do kraja godine?
To bar nije teško pogoditi [proud] Bit će ili 1600 ili 6500,zavisi… [rolleyes]
Eh ta danica sad su je našli prodavat (dosad nismo ni znali da postoji)a gospoda iz uprave izgleda misle ko je jamio jamio je odakle im pravo za(poklon) prodaju možda i vlada vidi da gube spor
Eh ta danica sad su je našli prodavat (dosad nismo ni znali da postoji)a gospoda iz uprave izgleda misle ko je jamio jamio je odakle im pravo za(poklon) prodaju možda i vlada vidi da gube spor
šta se čudiš. nije to prva prodaja liburnijine imovine. od 1992. pomalo prodaju.
Prodali su 45 nekretnina. Ali još uvijek oni imaju za 2 po 2 prodavat narednih 10 godina. Vidjet ćemo po cijeni po kojoj će se prodat zašto je prodana.
moj prijatelj i ja imamo već pola LRH
a nismo ni znali da imamo hotel Danica
baš nas to razveselilo [wink]
Prodali su 45 nekretnina. Ali još uvijek oni imaju za 2 po 2 prodavat narednih 10 godina. Vidjet ćemo po cijeni po kojoj će se prodat zašto je prodana.
Koliko vidim od 2002 do danas nije prodana niti jedna nekretnina?
Ovo je mudar odgovor, i procjena 🙂
Nitko ne zna koliko će bit sutra, a kamoli do kraja godine.:-)
Samo imam osjećaj da netko ko ima kapitala, pomalo ali sigurno dokupljuje.
Koliko vidim od 2002 do danas nije prodana niti jedna nekretnina?
[/quote]
"I Ostoja i potpredsjednik Polančec tvrde kako nitko od nezadovoljnih ne treba biti zabrinut jer novi vlasnici namjeravaju potaknuti razvoj i prekinuti dosadašnju praksu rasprodaje imovine. U samo 10 godina, tvrde, prodano je čak 45 nekretnina – hotela, restorana, kampova – za oko 41 milijun eura."