Pa ako se zna da je Štrok preuzeo 160 milijuna potraživanja za 84% LRH kako je onda cijena ovako nisko. Ne razumijem šta se onda čeka, dal samo potvrda suda a i to mi nije jasno kako može Ostoja s njim pregovarat kad njegov nije cijeli SN Holding.
Možda da mi netko objasni?
Vidim da je ojačala prodaja, valjda nećemo ispod ovih razina, što mislite?
Mislin da kod LRH jeb.. lud zbunjenog ,briga mene kolega ko je preuzeo čija potraživanja , bit je što se agonija i dalje nastavlja prije Ostoja , a sada Štrok! Ode su u Liburniji velike mućke koje samo Oni znaju!
Izgleda da potencijalni kupac ima lovu samo na papiru jer papir trpi sve i to je problem , oni bi se jeb.. a da im ne uđe čisto seljački rezime Liburnije i Polančecove privatizacije!
I još nešto znate li koliko je Štrok platia Excelsior i još par dubrovačkih hotela? Par milijuna eura sa njegovim obrazloženjem na velika ulaganja u devastirane hotele! E to vam je scenarij LRH
Gospodo, nije li praktičnije državi da odradi prihvatljivu privatizaciju sa Štrokom, nego da izgubi spor od Ostoje i doživi apsolutni fijasko pred lokalne izbore?
Štrok je samo ime koje trenutno očito svima paše. Ne mislite li da se iza taga lako moguće krije tanjni (ortački) ugovor sa Ostojom?
Dakle, ono što hoću reći je da se ovdje režira priča kojom bi svi bili zadovoljni, Ostoja, država, Štrok, i gradonačelnik Opatije Muzur koji cijelu priču bezrezervno podržava!
Možda griješim, no to mi se čini posve logično objašnjenje.
gospodo draga!!!!!!!!!!!!lrh,nemože potegnut ni lipu ukoliko to ne blagoslovi sn,jer kamen spoticaja je ostoja,prvo riješit dug,a onda sve ostalo,po nekim pretpostavkama u samom procesu sn mora odradit svoje da bi lrh samim ulaganjem u digao ljestvicu svoje vrijednosti!!!!i jedna i druga dionica su rijetke koje bi mogle skakat puta 2,3,al moje mišljenje je da je sn u velikoj prednosti jer ne ovisi direktno o crobexu….
Fredi, ma kakve veze ima Ostoja trenutno sa LRH????
Ako je rečeno da je ŠTROK preuzeo potraživanja, onda je Štrok i samo Štrok trenutno u mogućnosti to rješavati i pregovarati. To se odnosi i na upravni spor gdje sada Štrok nastupa kao tužitelj.
Pustite više Ostoju i SN holding na miru. Trenutno nisu aktualni. Biti će aktualni ako Štrok ima vremenski rok odnosno uvjetovani ugovor sa Ostojom da ispuni svoju obvezu prema njemu, i to ne učini.
Dakle, ovog trena imamo samo Štroka koji ima potraživanja prema RH a koja se odnose na LRH!!
Budući je Štrok dobar i sa vlašću (dobio preko HDZ-a hotele u Dubrovniku) i sa oporbom (dobio preko SDP-a hotel Bonaviu u Rijeci) postoji realna šansa da dobije podršku i za LRH.
Pozdrav.
[/quote]
Strok ima pravo na potrazivanja SN-a, ali ako SN dobije spor onda Strok nema vise sta potrazivati…sve ovisi kako je ugovor (kojeg mi naravno nismo vidjeli) srocen i naravno kako bude Upravni sud presudio…
Postoji li obveza ponude za preuzimanje u ovom slucaju, ako da naravno da im je tromjesecni prosjek jako bitan…
… sve mi se cini da cemo i ovdje biti opljackani
Nešto se zadnjih dana ne spominje LRH, nakon intervjua s Štrokom nije se HRt uopće oglasio i prokomentirao priču.
Tromjesečni prosjek mislim na 90 kalendarskih dana, a ne na 90 trgovinskih dana bio bi točno 3000 kn, e sad da li Štrok može ponuditi manje od Nominale, šta mislite?
Kako su se pojedinci koji su na 2xxx drukali da ovo ništa ne vrijedi povukli s foruma. Bilo bi pozitivno kad bi moderator takve zauvjek isključio s poslovnog jer je očito da im je namjera bila zločesta. Tu prije svega mislim beholdera. Molio bi moderatora da pusti ovaj post jer on itekako ima veze s temom LRH. Taj lik je mnoge forumaše naveo na rsprodaju ove dionice u bescijenje i treba mu zauvjek zabraniti pristup forumu.
Ja kolega više ne pišem ma ovom forumu jer se kvaliteta diskusije srozala niže od dna.
Kada sam ja prodavao ovu dionicu bila je debelo preko 5000 kn, tak da mi se imaš pravo obraćati tek kada cijena probije 6000, a to ni sa svima vama drukerima neće biti niti ove niti slijedeće godine.
LRH se ucvrstila.Kupnja je jaka i tesko da ce vise znacajnije dole. Investitori se pomalo vracati i sada samo treba biti strpljiv. Vrijednost dionice nije upitna. Cijena je trenutno takva kakva je ali stvari se razvijaju u dobrom smjeru. Tko je investirao prije cca mjesec dana sada ostvaruje odlican prinos.
eh da sam dobio kunu svaki puta kada samo ovo pročitao na liburniji.
[lol]
[/quote]
[cool]
Svojim pisanjem samo potvrđuješ da si običan manipulator i muljator kojeg bi trebalo moderirati za uvijek. Tema je LRH, a ne koliko si ti, ja ili netko treći izgubio ili zaradio na dionici. Tvoje pisanje je bilo drukanje i plašenje naivaca da ova dionica ide na 1500 kn, a naravno da za to nisi ponudio nijedan suvisli argument. Zbog toga te treba banirati.
[lol] [lol]
@beholder
sad stvarno pretjeruješ…svaki drugi dan čitam tvoje postove kako je ova dionica smeće…ajde prestani već jednom…ok, za tebe je smeće i već vrapci na grani znaju tvoje mišljenje o ovoj dionici
@ oberst
a koliko si još u minusu od kupovine na preko 6000??? [tongue]
i kako mugu drukati, ako me nema? ja sam se i danas samo pojavio da odgovorim ovima siromašnim razumom..
@vorda,
da ste prodali na 5500 ne bi sada tako pisali, neki su se uspijeli iskrcati kao kolega lav, koji za razliku od vas ipak radi sa malo značajnjim sredstvima, ako je ulazio ponovno na ispod 2500 kn, onda se je do danas uspio oporaviti od 300.000 kn gubitka koliko mu je ova dionica donjela…
BTW. kolega vorda osnove matematike, ja sam izašao morao bih pogledati ali čini mi se da je bilo 5500 ili 5600, danas je 3400, ako hoću ući, ući ću po 60% povoljnijo cijeni u odnosu na onu na kojoj sam izašao…
ovdje ste jedini pušionićari svi vi, ali dobro je što si to ne želite priznati [thumbsup]
kadilak, stvarno nisi vrijedan ni da ti odgovorim, ali uglavnom tvoj ulaz na 6500 prije godinu dana i još tome pridodaj koliko si izgubio jer nisi npr. oročio ta sredstva na dvije godine…
pa kad se ovo "čudo" od dionice lijepo digne iznad 7500 kuna u idućih 3 mjeseca, onda možemo razgovarati o tome da sam ja idiot, a ti vrhunski investitor..
do tada je još uvijek obrnuta situacija [thumbsup]