LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čeka se nova godina da se lrh skine s burze pa će ljepo na miru,daleko od javnosti nekome prodati po sistemu pola pijem pola šarcu dajem……….. [cool]

Kolega,molim objasnite verziju "skidanja" LRH sa burze? [lol]
Ili ne pisati takve gluposti,molio bih. [cool]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Verzija je objašnjena nekoliko puta,nebi ponavljao.U tjeku je čiščenje burze jer stupanjem na snagu novog zakona o tržištu kapitala (01.01.2009) JDD kotacija se ukida.Svi koji se ne pripreme za višu kotaciju,a lrh se definitivno ne priprema nestaju s burze.
LRH nebi ni bila na burzi da je nisu za uši dovukli kad su izmislili JDD kotaciju (prisilnu kotaciju) jedinstvenu u svijetu.Baš je njima stalo da javnosti podnose izvještaje,moš mislit.

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Usporedno tržište ,možda kolega?
Ako netko neće, ja ću uputiti zahtjev da se pojave na usporednom.
Na koji način oni mogu se "skinuti" sa burze?

"Svi koji se ne pripreme za višu kotaciju,a lrh se definitivno ne priprema nestaju s burze."
Jedino da se pretvore u trgovačko društvo?Možda? [undecid]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Verzija je objašnjena nekoliko puta,nebi ponavljao.

Onaj tko ti je objašnjavao tu verziju ima svojih razloga za takvu pričicu,a ti se sjeti sam koji bi to razlozi mogli biti.
Bježite svi što dalje od ovog mulja,propašće vam dionice,skida se sa sa burze,skinuti će vas do gaća itd…
[lol]

Možda,ali samo možda,će ostati na burzi u nekom novom državnom zatvorenom investicijskom fondu,zmiksana s ostalim državnim šrotom.Akcija će se zvati,navali narode,kupujte muda pod bubrege. [cry]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Pitanje kotiranja LRH na burzi nakon stupanja novog zakona na snagu bi trebalo postaviti Upravi i Nadzornom odboru na Skupštini društva 29.08.
Trebalo bi tražiti explicitno očitovanje po tom pitanju.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Možda,ali samo možda,će ostati na burzi u nekom novom državnom zatvorenom investicijskom fondu,zmiksana s ostalim državnim šrotom.Akcija će se zvati,navali narode,kupujte muda pod bubrege. [cry]

Verzija je objašnjena nekoliko puta,nebi ponavljao.U tjeku je čiščenje burze jer stupanjem na snagu novog zakona o tržištu kapitala (01.01.2009) JDD kotacija se ukida.Svi koji se ne pripreme za višu kotaciju,a lrh se definitivno ne priprema nestaju s burze.
LRH nebi ni bila na burzi da je nisu za uši dovukli kad su izmislili JDD kotaciju (prisilnu kotaciju) jedinstvenu u svijetu.Baš je njima stalo da javnosti podnose izvještaje,moš mislit.

Ovo sa fondom je da ti muka dodje, nemam volje niti komentirati
A zbilja ga bulazniš i baš si idealan primjer našao. Ukida se JDD kotacija a ne izlistane dionice. Ima cijela rasprava o tome ovdje.
Uostalom, razlog kupovine LRH je skora privatizacija a ne dali ce biti u JDD ili kojem vec segmentu trzista i kakve ce i kada izvještaje davati
Zdravoseljačkom računicom dobiješ 50K eura gola soba bez sala, kampa, vila itd. a ti pokusaj kupiti apartman od 20m2 usred Opatije pa javi kako je prošlo

btw evo jedne zanimljivosti-popis dionice za margin kod ZABE..

R.b.
Izdavatelj Vrsta dionice Oznaka dionice

1. AD Plastik d.d. Redovna ADPL-R-A
2. Adris Grupa d.d. Povlaštena ADRS-P-A
3. Adris Grupa d.d. Redovna ADRS-R-A
4. Atlantska plovidba d.d. Redovna ATPL-R-A
5. Badel 1862 d.d. Redovna BD62-R-A
6. Belje d.d. Redovna BLJE-R-A
7. Belišće d.d. Redovna BLSC-R-A
8. Croatia osiguranje d.d. Redovna CROS-R-A
9. Đuro Đaković Holding Redovna DDJH-R-A
10. Dalekovod d.d. Redovna DLKV-R-A
11. Ericsson Nikola Tesla d.d. Redovna ERNT-R-A
12. Hidroelektra niskogradnja d.d. Redovna HDEL-R-A
13. T-HT d.d. Redovna HT-R-A
14. Institut građevinarstva Hrvatske d.d. Redovna IGH-R-A
15. Ina d.d. Redovna INA-R-A
16. Ingra d.d. Redovna INGR-R-A
17. Jadranski naftovod d.d. Redovna JNAF-R-A
18. Končar Elektroindustrija d.d. Redovna KOEI-R-A
19. Dom holding d.d. Redovna KORF-R-A
20. Ledo d.d. Redovna LEDO-R-A
21. Liburnia riviera hoteli d.d. Redovna LRH-R-A
22. Magma d.d. Redovna MGMA-R-A
23. Privredna banka Zagreb d.d. Redovna PBZ-R-A
24. Podravka d.d. Redovna PODR-R-A
25. Petrokemija d.d. Redovna PTKM-R-A
26. Riviera Holding d.d. Redovna RIVP-R-A
27. SN Holding d.d. Redovna SNHO-R-A
28. Tehnika d.d. Redovna THNK-R-A
29. Tankerska plovidba d.d. Redovna TNPL-R-A
30. Transadria d.d. Redovna TNSA-R-A
31. Viadukt d.d. Redovna VDKT-R-A
32. Viro d.d. Redovna VIRO-R-A

Lavgar ideš okolo po temama i pričaš koje će sve diomice skinuti sa burze. Ako nemaš neku konkretnu informaciju,molim te da prestaneš pisati gluposti jer to što se tebi čini da bi njima bilo tako lakše i da mogu tako lakše muljati nisu nikakve informacije nego tvoja bedasta naklapanja i samo pokazuješ da nemaš pojma o ničemu.

@pjero
Ovo sa fondom je da ti muka dodje, nemam volje niti komentirati
A zbilja ga bulazniš i baš si idealan primjer našao. Ukida se JDD kotacija a ne izlistane dionice
.

Nebi se štel mešati gospon pjero,al mi se nekak vidi da vas ne razmem.Mi morete malo pojasniti ovo boldano,prosim [pray]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Lavgar ideš okolo po temama i pričaš koje će sve diomice skinuti sa burze. Ako nemaš neku konkretnu informaciju,molim te da prestaneš pisati gluposti jer to što se tebi čini da bi njima bilo tako lakše i da mogu tako lakše muljati nisu nikakve informacije nego tvoja bedasta naklapanja i samo pokazuješ da nemaš pojma o ničemu.

Imam konkretnu informaciju,zove se "Novi zakon o tržištu kapitala".Pročitaj pa se javi da malo prodiskutiramo.
[proud]

Lavgar drago mi je što se brineš za LRH nadam se da si jedan od večih dioničara u suprotnome ne ser…

Drugarice i drugovi ne cveta cveće ni u naše preduzeće

Nebi se štel mešati gospon pjero,al mi se nekak vidi da vas ne razmem.Mi morete malo pojasniti ovo boldano,prosim [pray]
[/quote]

HFP se vec kao ukida zadnjih 8 mjeseci i umjesto njega možda smisle neki PNNKAŽNK fond koji ce opet u cilju imati privatizaciju preostale imovine u vlasništvu HFPa, dakle LRH ostaje LRH i svako od nas ostaje dioničar LRH i ne dioničar nekom PNNKAŽNK fondu kako je to mr. Lavgar vjerojatno htio reci.

Što se tiče ajmo rec "neprisilnog jdd" koji neznam kada stupa na snagu ne sumnjam da je OIFovima u cilju da LRH ostane u tom novom JDDu ili kako ce se vec zvati i da ce ostati kako bi i OMFovi mogli ulagati u LRH.
To meni trenutno nije bitno jer sam ušao u ovu dionicu zbog skore privatizacije.

Napomenuo bih da ova firma zadovoljava uvjete
PRAVILNIK
O DOZVOLJENIM ULAGANJIMA I OGRANIČENJIMA ULAGANJA
OTVORENIH INVESTICIJSKIH FONDOVA S JAVNOM PONUDOM

Članak 6.
1) Slobodne dionice u prodaji (eng. free float) su sve one dionice koje se nalaze u
slobodnoj prodaji na ureñenom javnom tržištu i dostupne su svim sudionicima na tržištu
kapitala koji su spremni, po tržišnoj vrijednosti na odreñeni datum, postati imatelji
odreñene dionice.
2) Društvo za upravljanje može ulagati imovinu fonda u dionice koje u slobodnoj
prodaji imaju manje od 20% izdanja ako je tržišna kapitalizacija dionica u slobodnoj
prodaji veća od 100 milijuna kuna.
3) Za sve slučajeve kad dionice stečene ulaganjem imovine fonda ne ispunjavaju
kriterij iz stavka 2. ovoga članka, društvo za upravljanje dužno je bez odgañanja o tome
obavijestiti Hrvatsku agenciju za nadzor financijskih usluga (dalje: Agencija) i uskladiti
ulaganja u primjerenom roku.
4) Ograničenja ulaganja iz stavka 2. ovoga članka odnose se i u slučaju kad društvo za
upravljanje obavlja poslove upravljanja imovinom za račune nalogodavca – vlasnika
portfelja.

http://www.hanfa.hr/uploads/68-07-14.pdf

free flaot LRH je 50 000 komada x 2800kn

. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.256 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun

3. KD BPD D.O.O. 2.452 0,81 Osnovni račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 2.019 0,67 Skrb. račun
5. HPB D.D. 1.999 0,66 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 1.584 0,52 Osnovni račun
7. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
8. ABANKA D.D. 1.368 0,45 Osnovni račun
9. VABA D.D. BANKA 1.136 0,38 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.055 0,35 Skrb. račun
Ukupno: 87,91

Dosad sam ušao sam u ovu dionicu sa 1/2 predviđenog iznosa za nju na razini 2850-2870 i vrlo rado cu vam se pridružiti na bidu oko 2400-2500kn ukoliko se prilika ukaže ali niti 2800 mi se ne cini preskupo, ima ovdje prostora za barem 40-50% zarade i pored škrtog Štroka

Kao što Štrok kaže imamo ovdje jednu win-win situaciju i nebi mi bilo drago da me iznenade njome praznih ruku a vi kako hocete

New Report

Close