svaka čast bagi kako zna izvuci iz čovjeka razne info
padne njemu na pamet samo tako da malo prošnjufa za sagu o lrh iako je tema sasvim 100-ta
mislim da je bajs svojim kimanjem glave pametne velike dao do znanja da je deal pri kraju tako da zelim srecu svim dionicarima a posebno prijatelju posejdonu i baracudi
nadam se da cete nas pozvati na pice u opatiju
ČELNICI SINDIKATA ISTRE I KVARNERA NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE
Vlasnik LRH treba biti hotelijer
OPATIJA – SIK-u je prihvatljiva opcija ulaska u vlasničku strukturu svakog tko ima viziju daljnjeg povećanja stalno zaposlenih radnika i cjelogodišnjeg poslovanja, pa bio to i gospodin Štrok. Bilo bi dobro da vlasnik bude hotelijer jer je onda i njegov pristup drugačiji, a ako gospodin Štrok preuzme većinski paket vjerujemo da je njegova …
Mislim da bi se u igre oko Liburnije mogli uključiti i mnogo ozbiljniji igrači od Štroka i onog frajera iz Hotela Dubrovnik. Hotel lav je već prodan fondu iz Dubai-a za 140 milijuna eura, a taj fond raspolaže sa vrlo velikim sredstvima i ne pitaju za cijenu. Možda je i njima Liburnija na nišanu.
Nedavno je u Hrvatsku došao i jedan engleski private equity fond koji želi ulagati u elitni turizam, jedna renomirana savjetnička firma im već priprema teren. Dakle i oni bi mogli biti u igri.
Sve u svemu, mislim da nam dolaze zanimljivi dani na Liburniji
Prospectus izišao iz top 10!
Dobra vijest!
Oni su ušli prošle godine u 5 mj. na cijeni oko 5500 kn i to sa 2500 komada,pa kada nastane frka na tržištu,onda prodaju,pa poslje opet malo kupuju i tako stalno.Užas!
Oni su jedni od glavnih "kočnica" što cijena nije išla gore.
Dosta je bilo rasprodaje.
Možda nečemo odmah puno gore,ali cijena će biti sigurna stabilnija i neće biti podložna večim korekcijama.
LRH je bonbocic koji treba cuvati, ili kupovati tko jos ima casha.
I mirno spavanje.
Saludos!
Bombincic koji lagano tone iz dana u dan samo se prodaje,istina prodaju mali.Samo nas može dignit neki pozitivni info u svezi Štroka ili MAricha.A do tada kad naš brod tone tone…
evo text iz opatijskog lista u kojem se detaljno objasnjavaju opcije u vezi rjesavanja spora izmedju drzave i ostoje (odnosno stroka). pa da barem prestanu drukanja u stilu "spor se nece rijesiti jos barem 5 godina" i sl.
mislim da je i sljepcu jasno da se ide na nagodbu i da ce spor biti obustavljen one sekunde kad se dogovore strok i vlada (ako se vec nisu dogovorili)
sto se esop-a tice dovoljno je rec da je glavni argument sindikata kako jesu imali priliku kupiti dionice lrh u devedesetim ali tada je vecina imala slabu kupovnu moc pa bi im se sada kao trebala dat nova prilika. mos mislit 🙂
u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji prilog o Štroku i LRH……
izgleda da su pregovori pri kraju, a autor priloga tvrdi da sporazum Štrok -Ostoja vrijedi samo mjesec dana…….–znači li to da po isteku roka sve pada u vodu što su se dogovarali…..
Izgleda da je tako. Ako se za tjedan dana Štrok ne nagodi s Vladom, onda se čeka jesen kad bi navodno trebala biti donesena presuda. [huh]