Očito nitko od vas ne čita novine. U jutrošnjem Jutarnjem piše da je sastanak održan i da je bio pozitivan. Slijedi nastavak pregovora u kojemu će dogovarati kako bi Štrok preuzeo hotele jer je od Ostoje već preuzeo potraživanja.
Nadam se da će ovaj put i platiti preuzimanje!
[/quote]
Ima li neki link na taj članak ? Dva tjedna su svakodnevno nešto objavljivali , a sada kada je najpotrebnije za očuvati cijenu na dostignutoj razini , nema ničega i prepušteni smo korekciji u paketu sa ostalima.
A opet u poslovnom piše da će Liburnija čekati još najmanije godinu dana na red na upravnom sudu i da se ni jedna zainteresirana strana ništa ne bune zbog toga.Eto tako svašta piše,papir sve podnosi i još se dobro proda.Ne vjerujte štampi pogotovo žutoj.
"Odvjetnik Tin Dolički, koji zastupa SN Holding u sporu protiv države, tvrdi da je nekoliko puta Upravnom sudu pisao požurnice. S druge strane, glavnogovornica tog suda navodi u business.hr-u da to nitko od suda u konkretnom predmetu nije tražio. Dolički štoviše tvrdi da su tražili i usmenu javnu raspravu, no kaže da to sud izbjegava. Navodno se nikad nije presudilo na temelju usmene javne rasprave iako to zakon dozvoljava. Za ovaj slučaj, čini se, transparentnost predstavlja elementarnu nepogodu. "
http://www.poslovni.hr/82300.aspx
[lol]
Mda, ali ako Štrok preuzme potraživanja?! i država se nagodi s njim, onda ovaj Upravni sud više nije bitan, ne?!
Mda, ali ako Štrok preuzme potraživanja?! i država se nagodi s njim, onda ovaj Upravni sud više nije bitan, ne?!
Upravo tako. [smiley] Imovinski sporovi mogu se riješiti nagodbom i u tom slučaju sud uopće nije bitan.
strok gostovao u otvorenom. na bagino inzistiranje rekao je da je dio price izmedju njega i snho gotov, jer da nije ne bi ni doslo do razgovora izmedju njega i polanceca. sto se tice deala izmedju njega i vlade, ocekuje odgovor od vlade najkasnije u roku od mjesec dana.
jos je dodao da planira potrositi oko 180-200 miliona eura samo za preuredjenje (oko 100 tisuca po sobi).
bago je inzistirao da izbaci cifru koliko bi drzava trebala dobiti u slucaju prodaje, ovaj nije htio odgovorit, a na baginu opasku dali je to 100 miliona ovaj je odmahnuo rukom u stilu "to sigurno"
100 miliona eura / 177256 komada od HFP = 4118 hk (minimum)
Znači Štrok će otkupit Vladina dugovanja od SNHO za kojih par stotina milijuna eura, pa će onda par stotina milijuna eura dat državi za tu istu stvar, pa će onda još u to uložit par stotina milijuna eura? Bojm se i izračunat koliko je to po dionici.[lol] Šta država ima tu dobivat? Osim jednog spora manje s kojim će se javnost u Opatiji pomirit za razliku od prošlog puta.
uz toliku investiiju će i vrijeme amortizacije biti par stoljeća .. pa ne ulaže on da digne LRH na noge nego da zaradi.
Evo da se citiram za datum 05.06.2008.
Kupnja
3761.00 4
3760.00 5
3752.00 1
3750.01 4
3750.00 33
Ovčice se naguravaju u tor!
Mašinica je naoštrena…
Stvarno na ovom našem tržištu naivaca više nego igdje. Nabidavaju se sitni igrači da kupe nešto a evo vam danas prilke da čupate po asku i bolje ćete proći nego prije neki dan.
Investiranje treba biti dugoročno a ne borba za neku sitnu razliku u cijeni. Ako ulažete dugoročno, ošišat će vas jednom godišnje i svi zadovoljni: pastiri imaju vune a vi lijepo ošišani preko ljeta. Ovako vas šišaju kad god stignu , i po ljeti i po zimi, pa se više nema šta ni za ošišati, a kad dođe zima, vama hladno.
Ja imam dionice LRH, i za koju godinicu, nek me šiša ko god hoće, jer ću do tada debelo zarasti u vunu, ali sada ne dam nikom da me šiša…
Izgleda da smo mi na burzi davno ošišani prodava ne prodava sve je u ku.. Nafta,hrana,kreditna kriza… pravo je vrime za svjetski rat samo je sad na amerima da smisle razlog pa da krenu.Tako ti je to rat nije u ekonomskom smislu "zlo" on je blagostanje a onda kad sve potaracaju kreću investicije banke daju kredite,narod piva da nam živi rad,ekonomska krivulja leti u nebo i tako sljedečih 50 godina do novog rata!Daj bože da do toga ne dođe ali…