Naravno, sve su to hipoteze. Kada bi ja znao što će sutra biti bio bih najbogatiji čovjek na svijetu. Pa tako niti @Beholder nije mogao znati što će se dogoditi jer da je znao kupio bi LRH na 2350. Bez obzira koliko mrzio dionicu nitko pametan nebi odbacio zaradu od cca 60%.
Stvar je u tome da se u kriznim situacijama treba znati ponašati što i mnogo iskusnijima ne uspijeva. Zamisli sada masu neiskusnih koji su nasjeli na @Beholderovo drukanje i prodali dionicu sa velikim gubicima.
Dionica kada pada izgleda kao da nema dna, isto kao kad raste, onda izgleda kao da nema vrha.
Gledas samo jednu stranu medelje. Kako se osjecaju oni koji su nasjelli na drukanje drugih kolega i kopovali po 7k kn?
Anyway, uglovnom je onih koji su drukali up, up bilo barem 5x vise od onih koji su drukali na drugu stranu.
danas opet clanak u novom listu oko LRH
"Štrok: Marich je zakasnio" pa da nece biti licitiranja.
pozdrav strpljivima [thumbsup]
Evo malo štiva za čitat.
Anyway, uglovnom je onih koji su drukali up, up bilo barem 5x vise od onih koji su drukali na drugu stranu.
Ovo zvuči onak, politički. Oni u prošlom mandatu su ukrali više pa je ok ako mi malo ukrademo[lol]
danas opet clanak u novom listu oko LRH
"Štrok: Marich je zakasnio" pa da nece biti licitiranja.
pozdrav strpljivima [thumbsup]
Ako će Štrok dobit LRH, njemu će to ić preko ugovora sa SNHO. I nema se tu šta licitirat. Eventualno da Marich Ostoji ponudi više od Štroka. Ali navodno je ovdje već neki predugovor potpisan. [huh]
negdje sam cak procitao da je strok potpisao ugovor (vjerojatno greska novinara)… po meni je bitno da se pojave i drugi zainteresirani kupci jer time se radi dodatni pritisak i izjegava se mogucnost da LRH ode ispod cijene. ako se strok vec dogovorio sa ostojom o ulasku u spor i preuzimanju potrazivanja prema drzavi bitna je cijena po kojoj ce drzava predati dionice (ako strok dobije spor).
ovaj dio je bitan i molio bi da me se ispravi ako nisam u pravu. od pocetka je kao drzava duzna ostoji ne znam koliko miliona kuna. drzava ga je odlucila namiriti sa dionicama LRH ali po smjesnoj cijeni (cini mi se oko 3500 kn ili BV) i tu je ispao problem. zato je bitno da dodje do revalorizacije i strok dobije umjesto 80 i nesto posto dionica, nekakav drugi (manji) postotak ali po drugoj, naravno visoj, cijeni. koliko ce to biti treba se strpit i vidit…
Ako će Štrok dobit LRH, njemu će to ić preko ugovora sa SNHO. I nema se tu šta licitirat. Eventualno da Marich Ostoji ponudi više od Štroka. Ali navodno je ovdje već neki predugovor potpisan. [huh]
Kada ćemo mi smrtnici moći vidjeti pojedinosti predugovora? Pitam se.
Kada ćemo mi smrtnici moći vidjeti pojedinosti predugovora? Pitam se.
[/quote]
Što se tiče Ostoje mislim da taj predugovor ni ne postoji [lol]
špekulacije… špekulacije… al’ sve je dobro dok se diže cijena 😉
Štrok je temeljem novinskih špekulacija došao u poziciju potencijalnog kupca LRH.
Marich je javno putem tiska odaslao ponudu i državi i lokalnoj upravi te je i on postao potencijalni kupac. Sad se potencijalni prodavatelji nalaze u dosta komotnoj poziciji glede odabira jer imaju dva potencijalna kupca. Glede SNHO i Ostoje meni se čini da su oni prošlost što se tiče LRH. Sudski postupci između SNHO i Vlade ne bi trebali opterećivati moguću prodaju LRH.
Naravno, sve su to hipoteze. Kada bi ja znao što će sutra biti bio bih najbogatiji čovjek na svijetu. Pa tako niti @Beholder nije mogao znati što će se dogoditi jer da je znao kupio bi LRH na 2350. Bez obzira koliko mrzio dionicu nitko pametan nebi odbacio zaradu od cca 60%.
ma kakav Beholder, pa tko ti kaže da on nije kupovao dok je drukao dolje……
zašto misliš da neki član foruma ovde piše sve istinito, onda bi se mogli svi predstaviti imenima, ne bi neki uzimali po par nickova…..