Ko ovo prodaje, nije normalan definitivno!
Vidiš da je netko spustio cijenu sa par komada , i onda se kao široke ruke postavio na kupnju sa 40 kom i 40 kuna više , ali nije mu baš išlo. Nitko normalan je nebi sada ni prodao , ili kao što je bilo i danas , trguje sam sa sobom. Jučer cijeli dan na granici blokade , a danas neki blefer sa par tisuća kuna spušta na 3712 kn , ali bilo je prozirno.
Maknite se svi sa prodaje , pa ćete vidjeti što je panika i rast na pravu razinu.
Ko ovo prodaje, nije normalan definitivno!
Prodajem ja jer sam kupio prošli tjedan po 3.100. A one koje sam kupio po 4.850 se i dalje kisele u portfelju.
HELP !!! Trejdanje na LRH , i to u najavi licitacije.
Pa, kupuj! Što zoveš upomoć?
Zovem upomoć zbog ovakvih , koji svaku dionicu koja vrijedi , pretvaraju u špekulativno smeće. Ja sam svoje kupio , još točnije , cijeli portfelj je LRH , i neradi se o nekoliko komada.
Prodajem ja jer sam kupio prošli tjedan po 3.100. A one koje sam kupio po 4.850 se i dalje kisele u portfelju.
[/quote]
Pa ja sam kupio LRH ispod 3000 kn, pa mi ne pada na pamet prodavat znan koliko vridi, dobro je što je takvih malo! ko ti!
[/quote]
Pa ja sam kupio LRH ispod 3000 kn, pa mi ne pada na pamet prodavat znan koliko vridi, dobro je što je takvih malo! ko ti!
[/quote]
Znaju i oni koliko vridi , a valjda vidiš da drukaju za nečiji povoljan ukrcaj , a ja mislim da im je već kasno , osim ako im je dosta par komada dnevno.
baš me zanima kakav sad savjet ima za nas kolega beholder?
Pa imao je dobar savjet, sugerirao je prodaju oko 5k ako se dobro sjecam. Da ste tada prodali i kupili na 2.500 – 3100, vec bi bili u dobrom plusu. Samo nekuzim kako je to vama pomoglo.
Pa imao je dobar savjet, sugerirao je prodaju oko 5k ako se dobro sjecam. Da ste tada prodali i kupili na 2.500 – 3100, vec bi bili u dobrom plusu. Samo nekuzim kako je to vama pomoglo.[/quote]
kako znaš da nisam kupovao?…mislim na njegovo konstantno pljuvanje na 2.100-2.500 kn….a njegov savjet mi stvarno nije potreban
Pa imao je dobar savjet, sugerirao je prodaju oko 5k ako se dobro sjecam. Da ste tada prodali i kupili na 2.500 – 3100, vec bi bili u dobrom plusu. Samo nekuzim kako je to vama pomoglo.
[/quote]
zavisi. ako su kupovali kao i on na 7k onda bi jos bili u minusu [wink]
…
zavisi. ako su kupovali kao i on na 7k onda bi jos bili u minusu [wink]
Ali manjem minusu. [tongue]