SNHO raste,a LRH pada….nema logike. Očito da u LRH ima previše malih koji misle da će cijena ponovo na 2xxx Kn, ali mislim da su se prevarili. S druge strane netko tko je blizak SNHO-u zna što se događa i strpljivo kupuje.
Dobro jutro!
Naravno da nema logike i to je dokaz da ove priče o Štroku i Ostoji ne drže vodu. To su gluposti…
LRH će dobiti Ostoja i to većinski paket…..najvjerojatnije, kada sud dosudi….
i jos nešto…kada sam ja govorio kako LRH ne valja….eto vam potvrde u interview’u od Štroka prije par dana…a tu se LRH kuje u nebesa….
to je samo dokaz da ima jaku puno navlakača koji zarađuju na šišanju ovaca…
pozdrav
Ti ili si u Upravnom sudu ili u Vladi pa znaš kako će se situacija odigrati [tongue]. Po tebi LRH ne valja, a Štrok je za nju spreman platiti 230 mil Eura.
Dobro jutro!
Naravno da nema logike i to je dokaz da ove priče o Štroku i Ostoji ne drže vodu. To su gluposti…
i jos nešto…kada sam ja govorio kako LRH ne valja….eto vam potvrde u interview’u od Štroka prije par dana…a tu se LRH kuje u nebesa….
pozdrav
Gdje ste vi to kolega u interview-u sa Štrokom pročitali da LRH ne valja? Štrok je pričao u superlativima i potencijalu LRH-a i Opatije.
Ne razumjem koji je smisao Vašeg posta.
Dobro jutro!
pozdrav
Molim Vas tko se ne razumije u pojedinu dionicu neka je i ne komentira. Svakim takvim komentarom ovaj forum gubi na vrijednosti.
Iznosite svoje činjenice i istinu a ne besmislice.
Odite malo na vikend po Opatiji pa pogledajte tih 15 hotela i njihove sadržaje i pozicije tik uz more.
Tada razgledajte i okolne hotele i za koju cijenu kupljeni toliko da imate uvid u stvarno stanje stvari.
Možete otići na stranicu nekretnina pod Opatija pa vidite po kojoj cijeni se prodaju stanovi i kuće uz more gdje Rusi ne pitaju za cijenu asve je manje za prodaju.
Muzur je rekao da bi htio da bude više različitih brandova u Opatiji a ne smo jedn npr. Štrok. Još malo pa se budu svi trgali za te hotele, tko ponudi veću cijenu njegovo je. Na kraju dana malo se bacite u more i okupajte….da se poslože stvarcice u glavi.
Budući Monte Carlo !!
U današnjem Novom listu :
Upravo što sam govorio u prethodnom postu.
RAZGOVOR:
GORAN ŠTROK, VLASNIK JADRANSKIH LUKSUZNIH HOTELA, O ŽELJI ZA PREUZIMANJEM VLASNIŠTVA NAD LIBURNIA RIVIERA HOTELIMA
U Opatiju dovodim Four Seasons i Ritz Carlton
Imao sam i kontakte s gradonačelnikom Opatije dr. Amirom Muzurom te sam ga upoznao sa svojim planovima i dobio podršku. Samoinicijativno sam pristupio Darku Ostoji jer sam za ulaganja u opatijski turizam zainteresiran već više od deset godina
Ovdje je prilog iz Novog lista:
Ja mislim da svaki kometar bio bi suvišan, napokon da i Opatija zablista
[proud]
Nastavlja se…
"Muzur obišao Štrokove hotele u Dubrovniku
RIJEKA – Na poziv Gorana Štroka i »Jadranskih luksuznih hotela«, gradonačelnik Opatije dr. Amir Muzur ovog je vikenda posjetio Dubrovnik i tamošnje hotele grupacije koja je zainteresirana za preuzimanje većinskog vlasništva nad »Liburnia riviera hotelima«…"
Nastavlja se…
Muzur obišao Štrokove hotele u Dubrovniku
Štrok je u ofenzivi. Očito mu je jako stalo i drži da je ovo povoljan trenutak. Lobira na sve strane.
Ja i dalje mislim da je on dobro rješenje za LRH.
Za sada nema previše negativnih reakcija na ovakvo rješenje spora.
Ajmo sad malo konkretnije. U Jutarnjem je pisalo da je Strok spreman isplatiti odstetu SNHO-u od 70 mil. Eura za 25% LRH koji su dodjeljeni Opatiji. U slucaju da Vlada zagrize udicu i pristane na nagodbu to bi znacilo da Strok ima obvezu podnosenja javne ponude po stvarnoj cijeni kojom bi platio LRH. U tom slučaju LRH je trenutno best buy na ZSE [thumbsup]
Ove prodaje… Koja bi trebala biti cjena ako bi Štrok dao ponudu za preuzimanje…?
Pa valjda ona koju bi platio državi i SNHO-u.