kolega nisam rekao da niš ne vrijedi, nego da bi se vrijednost trebala odrediti prema rezultatima, a ne prema prićeama za malu djecu[cool]
Mislio sam da je 3500 dno dna a izgleda da se tek na 3000 pojavio malo jači otpor.Što je tu je,moje ulaganje u LRH se svodi na nadu da ću jednoga dana nadoknaditi izgubljeno.[rolleyes]
Za uspomenu:
Kupnja
2.750,00 2
2.000,00 14
Prodaja
2.889,99 5
2.890,00 10
2.900,00 51
2.979,99 3
2.980,00 7
2.996,95 5
2.997,00 5
2.998,00 1
2.999,98 10
2.999,99 4
Ulaz na 4700 i nisam nista rezao, nadam se da ce nase vrijeme na ovoj dionici doci:)Ocito nisam uhvatio svog KAIROSA ,hehe, a tko je???
nek je potop, ali nedam ni jednu dionicu, pa nek sve ide kvragu
Ulaz na 4700 i nisam nista rezao, nadam se da ce nase vrijeme na ovoj dionici doci:)Ocito nisam uhvatio svog KAIROSA ,hehe, a tko je???
uhvatili su ga svi oni koji su prije četiri mjeseca prodali dionice i sada u kešu čekaju [thumbsup]
Ako sutra krene kao ameri danas, ode sve u v….. m…r!
A možda iskrsne i ciljana cijena pa da vidimo dokle ju misle rušiti.[shocked][shocked][tongue]
Ako sutra krene kao ameri danas, ode sve u v….. m…r!
A možda iskrsne i ciljana cijena pa da vidimo dokle ju misle rušiti.[shocked][shocked][tongue]
Ssad se tek počinju iskrcavat oni koji su ulazili na 2500-3000 prije godinu i više dana i koji se lupaju u glavu što nisu izašli na 7k kuna i spašavaju što se spasiti da. Keš je u ovim trenutcima ipak najsigurniji, a mi koji smo ušli na cijeni znatno višoj nego ova danas ostaje čekat da izađe sunce. idem u Opatiju krajem travnja i baš ću u Ambasadoru biti pa ću vam javiti jer se što srušilo. Pozdrav
kolega nisam rekao da niš ne vrijedi, nego da bi se vrijednost trebala odrediti prema rezultatima, a ne prema prićeama za malu djecu[cool]
po trenutnoj cijeni, vi pobjeđujete[cool]
” Ssad se tek počinju iskrcavat oni koji su ulazili na 2500-3000 prije godinu i više dana i koji se lupaju u glavu što nisu izašli na 7k kuna i spašavaju što se spasiti da. Keš je u ovim trenutcima ipak najsigurniji, a mi koji smo ušli na cijeni znatno višoj nego ova danas ostaje čekat da izađe sunce. idem u Opatiju krajem travnja i baš ću u Ambasadoru biti pa ću vam javiti jer se što srušilo. Pozdrav
Na sreću kolega nije se ništa srušilo osim cijene dionice, a po pokazateljima globalnog tržišta idemo dolje.
Međutim po lokalnom tržištu trebalo bi ići gore, vidjet ćemo sutra.
Inače moj prosjek ulaza je 5.300,00 pa ćemo vjerojatno ući u EU dok cijena ne dođe do tog nivoa, ali nema veze bit ću ponosni vlasnik malog dijela Hrvatskog bisera.[sad]