Nije mi jasno zasto bi netko prihvaćao ponudu i čekao skoro 2 mjeseca da se to sve riješi da bi ušićario 60 kn po dionici, a nece da to proda na 4700.
Jedino razumijem one koje žele ostati i dalje u LRH.
PS
Prije tjedan dana se riješio LRH po 4680 i kupio:
-JDGT na 1290
-TPNG na 37
-PBZ na 790
-ZABA 59
-ADPL na 172
plus je puno veci nego tih 80 kuna koji ce se dobiti u ponudi, a vidjeti cemo tada kad bude isplata cijene ovih dionica i gužvu na kupnji…
[/quote]
Pa vi ste, kolega, onda stvarno vrhunski igrač i bolje vam je da odete na NYSE nego sto ovdje gubite vrijeme za ovakvu “sicu”.
Da sam ja svoju količinu istresao po 4680kn kao vi, ja bih istog časa bio u minusu cca 22000kn, a meni se, bome, neda bacati novac da bih isto to pokušao nadoknaditi na vrhunskim prilikama na ZSE, samo da dodjem po pozitivne nule.
Ovako, kao dodje cca polovica XI mjeseca, bit ću na pozitivnoj nuli bez ikakvog truda i odlučiti kuda dalje s tim sredstvima.
Vi ste vjerojatno mladi i zeljni avantura.
Meni je ovih 12 godina muke na ZSE sasvim dovoljno za jedan zivot.
Nije mi jasno zasto bi netko prihvaćao ponudu i čekao skoro 2 mjeseca da se to sve riješi da bi ušićario 60 kn po dionici, a nece da to proda na 4700.
PS
-JDGT na 1290
-TPNG na 37
-PBZ na 790
-ZABA 59
-ADPL na 172
plus je puno veci nego tih 80 kuna koji ce se dobiti u ponudi, a vidjeti cemo tada kad bude isplata cijene ovih dionica i gužvu na kupnji…
[/quote]
Pa vi ste, kolega, onda stvarno vrhunski igrač i bolje vam je da odete na NYSE nego sto ovdje gubite vrijeme za ovakvu "sicu".
Da sam ja svoju količinu istresao po 4680kn kao vi, ja bih istog časa bio u minusu cca 22000kn, a meni se, bome, neda bacati novac da bih isto to pokušao nadoknaditi na vrhunskim prilikama na ZSE, samo da dodjem po pozitivne nule.
Ovako, kao dodje cca polovica XI mjeseca, bit ću na pozitivnoj nuli bez ikakvog truda i odlučiti kuda dalje s tim sredstvima.
[/quote]
Potpuno se slazem s vama,vrhunski post.
A da sad ja drugog kolegu pitam koje su to nadolezeće prilike,pa da i mi ostali ulozimo?
Kakav je feedback ostalih,prodajete ili ne?
Ili ste vec na burzi prodali u medjuvremenu,da li ostaje itko s novim vlasnicima?
PS
-JDGT na 1290
-TPNG na 37
-PBZ na 790
-ZABA 59
-ADPL na 172
[/quote]
Pa vi ste, kolega, onda stvarno vrhunski igrač i bolje vam je da odete na NYSE nego sto ovdje gubite vrijeme za ovakvu "sicu".
[/quote]
A da sad ja drugog kolegu pitam koje su to nadolezeće prilike,pa da i mi ostali ulozimo?
[/quote]
Valjda znaš čitati i ne moram ti ponavljati….
PS
-JDGT na 1290
-TPNG na 37
-PBZ na 790
-ZABA 59
-ADPL na 172
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Valjda znaš čitati i ne moram ti ponavljati….
[/quote]
Za tjedan,dva unaprijed,pa tako si napisao…pa cemo onda prodiskutirat 😉
P.S. Ne znam bas jos sva slova,ucim se 🙂
Kolega oprosti ako sam se krivo izrazio…..nisam mislio vrijeđati.
Pitao si koje su to dionice, a vec sam ti ih napisao u gornjem postu.
Također sam napisao da ih mozemo usporediti i u trenutku isplate….pa evo i dalje stojim iza toga.
Riskirao sam za svoje novce i prodao oko 2% jeftinije od ponude, trenutno je plus 6,31%, a jos imamo skoro mjesec i pol, dva do isplate. Mogu ja i u minus otići, tko zna sta moze biti..🤔🤔, ali ja sam ovaj put izabrao ovo…..pa ćemo viditi…
@greb
Kolega oprosti ako sam se krivo izrazio…..nisam mislio vrijeđati.
Pitao si koje su to dionice, a vec sam ti ih napisao u gornjem postu.
Također sam napisao da ih mozemo usporediti i u trenutku isplate….pa evo i dalje stojim iza toga.
Riskirao sam za svoje novce i prodao oko 2% jeftinije od ponude, trenutno je plus 6,31%, a jos imamo skoro mjesec i pol, dva do isplate. Mogu ja i u minus otići, tko zna sta moze biti..🤔🤔, ali ja sam ovaj put izabrao ovo…..pa ćemo viditi…
Ma sve 5,ne ljutim se ja nimalo. Zezamo se,sta cemo drugo 🙂
a jos imamo skoro mjesec i pol, dva do isplate.
Ajde da te datume konacno rijesimo da se ne pise odokativno.
08.11 SKDD zavrsava zaprimanja. Dakle to je D day do kojeg se trebate odluciti ocete ili ne prodati u javnoj ponudi.
14 dana je maksimalni rok u kojem se novci isplacuju, dakle to je 22.11. Iz iskustva mogu reci da ce to biti prije…oko 18.11 ali svakako ne nakon 22.11!
Dakle to 22.11 je dan kada vam je NAJKASNIJE lova na racunu.
Eto nadam se da to nekom pomaze …
Ajde da te datume konacno rijesimo da se ne pise odokativno.
08.11 SKDD zavrsava zaprimanja. Dakle to je D day do kojeg se trebate odluciti ocete ili ne prodati u javnoj ponudi.
14 dana je maksimalni rok u kojem se novci isplacuju, dakle to je 22.11. Iz iskustva mogu reci da ce to biti prije…oko 18.11 ali svakako ne nakon 22.11!
Dakle to 22.11 je dan kada vam je NAJKASNIJE lova na racunu.
Eto nadam se da to nekom pomaze …
[/quote]
To vam sve lijepo pise u ponudi koju ste dobili na adresu doma. Hvala Funky.
Tko ce prodat,ostat s novim vlasnicima?