Službeni zahtjev Lurssenima da počiste sve na tabli do 5.500!
Pa valjda KA-POP obrazac.
https://www.skdd.hr/portal/SDAWEB.pkg_public.show_lob_hr?p_id=502
Ima li novosti kakvih? Zamrla komunikacija na forumu?
Kakve su prognoze za Opatiju i prodaju? Da li vi “mali” kolege kao i ja prodajete ili ostajete i dalje?
Bili smo u dobru zajedno,sad se nekako povlacimo svi….
Novosti su da uprava podržava nove vlasnike i da će Nova Liburnija, čim dobije neke informacije, sazvati skupštinu i odlučiti hoće li prodati.
IMHO, odaziv na javnu ponudu je win-win, odnosno, ne čini mi se da je vjerojatan scenarij da cijena nakon javne ponude poraste, čak i ako ostane AZ i Nova liburnija.
Novosti su da uprava podržava nove vlasnike i da će Nova Liburnija, čim dobije neke informacije, sazvati skupštinu i odlučiti hoće li prodati.
IMHO, odaziv na javnu ponudu je win-win, odnosno, ne čini mi se da je vjerojatan scenarij da cijena nakon javne ponude poraste, čak i ako ostane AZ i Nova liburnija.
Hvala Lebowski.
Kako ostali razmisljaju, vecina prihaca ponudu,da li itko ostaje?
Btw. Ja sam popunio papire,idem danas po ovjeru potpisa,a predat cu zadnji dan,mozda se predomislim jos
Nije li ovdje bila smjena uprave NAKON što je Gitone stekao većinu? pa je to na skupštini provedeno
dakle većinski postavi svog čovjeka i onda taj isti daje ‘zeleno svjetlo’ za preuzimanje…
malo deb_lno zar ne
Do kad je rok za predaju dokumenata u skkd
Nije mi jasno zasto bi netko prihvaćao ponudu i čekao skoro 2 mjeseca da se to sve riješi da bi ušićario 60 kn po dionici, a nece da to proda na 4700.
Jedino razumijem one koje žele ostati i dalje u LRH.
PS
Prije tjedan dana se riješio LRH po 4680 i kupio:
-JDGT na 1290
-TPNG na 37
-PBZ na 790
-ZABA 59
-ADPL na 172
plus je puno veci nego tih 80 kuna koji ce se dobiti u ponudi, a vidjeti cemo tada kad bude isplata cijene ovih dionica i gužvu na kupnji…