Službeni zahtjev Lurssenima da počiste sve na tabli do 5.500! 😁
Pa valjda KA-POP obrazac.
https://www.skdd.hr/portal/SDAWEB.pkg_public.show_lob_hr?p_id=502
Ima li novosti kakvih? Zamrla komunikacija na forumu?
Kakve su prognoze za Opatiju i prodaju? Da li vi “mali” kolege kao i ja prodajete ili ostajete i dalje?
Bili smo u dobru zajedno,sad se nekako povlacimo svi….
Novosti su da uprava podržava nove vlasnike i da će Nova Liburnija, čim dobije neke informacije, sazvati skupštinu i odlučiti hoće li prodati.
IMHO, odaziv na javnu ponudu je win-win, odnosno, ne čini mi se da je vjerojatan scenarij da cijena nakon javne ponude poraste, čak i ako ostane AZ i Nova liburnija.
Novosti su da uprava podržava nove vlasnike i da će Nova Liburnija, čim dobije neke informacije, sazvati skupštinu i odlučiti hoće li prodati.
IMHO, odaziv na javnu ponudu je win-win, odnosno, ne čini mi se da je vjerojatan scenarij da cijena nakon javne ponude poraste, čak i ako ostane AZ i Nova liburnija.
Hvala Lebowski.
Kako ostali razmisljaju, vecina prihaca ponudu,da li itko ostaje?
Btw. Ja sam popunio papire,idem danas po ovjeru potpisa,a predat cu zadnji dan,mozda se predomislim jos 🙂
Nije li ovdje bila smjena uprave NAKON što je Gitone stekao većinu? pa je to na skupštini provedeno
dakle većinski postavi svog čovjeka i onda taj isti daje ‘zeleno svjetlo’ za preuzimanje…
malo deb_lno zar ne
Do kad je rok za predaju dokumenata u skkd
Nije mi jasno zasto bi netko prihvaćao ponudu i čekao skoro 2 mjeseca da se to sve riješi da bi ušićario 60 kn po dionici, a nece da to proda na 4700.
Jedino razumijem one koje žele ostati i dalje u LRH.
PS
Prije tjedan dana se riješio LRH po 4680 i kupio:
-JDGT na 1290
-TPNG na 37
-PBZ na 790
-ZABA 59
-ADPL na 172
plus je puno veci nego tih 80 kuna koji ce se dobiti u ponudi, a vidjeti cemo tada kad bude isplata cijene ovih dionica i gužvu na kupnji…