kolege,
na kućnu adresu će nam doći ponuda na imaoca dionice ili imaoce dionica, zar ne?
I onda se ovjerava kod javnog bilježnika i šalje u Skdd ili nosi osobno u Heinzlovu, zar ne?
Hvala
Trebalo bi stići na kućnu adresu .
Samo provjerite svoje podatke (Adresu) u SKDD-u da ne bude nisam znao. 🙂
@Funky
Zašto se ne mogu javiti na javnu ponudu putem sustava “Moj e-račun” – bilo bi mi logično…
Gledam trgovanje u zadnjoj minuti prije 15:55 i vidio netko ovlas dodao prvo stotinjak komada na bid, a onda jos 300 kom na 4680…..
Bacim pogled na stanje na mojedionice i imam sto za vidjeti…..
Pa odakle uopće znate da oni kupuju. Skrbnički u Croatia banci je prodao, pa se pojavio ovaj račun. Dakle, tek će se vidjeti da li oni kupuju.
Ja takodjer mislim da će AZ izaći svim količinama u ponudi.
Ja mislim da to kupuje netko tko ide na sigurnu zaradu do 4761
Ekšli može se i odraditi preko PBZ aplikacije, AFAIK.
Zapravo ti se to tako čini da sam odrađuješ, al ti to tete u pozadini odrađuju ipak, ti samo preko aplikacije šalješ zahtjev da ti to odrade.
Pozdrav ljudi,
Da li postoji netko tko misli zadržati dionice u očekivanju bolje ponude u budućnosti.
Imam neznatne količine ove dionice tako da mi rizik s financijske strane nije velik ako ne bih prihvatio ovu ponudu.
Ali ne mogu procijeniti da li se može očekivati tako neka priča, slična kao na Pevecu…?
Prilično jasno su dali do znanja da ih ne zanima ZSE, ali ako žele osjetno pojačat postotak morat će vjerojatno malo više odriješit kesu?
Pa eto, zanima me da li ima još netko tko razmišlja u tom smjeru?
Pozdrav ljudi,
Da li postoji netko tko misli zadržati dionice u očekivanju bolje ponude u budućnosti.
Imam neznatne količine ove dionice tako da mi rizik s financijske strane nije velik ako ne bih prihvatio ovu ponudu.
Ali ne mogu procijeniti da li se može očekivati tako neka priča, slična kao na Pevecu…?
Prilično jasno su dali do znanja da ih ne zanima ZSE, ali ako žele osjetno pojačat postotak morat će vjerojatno malo više odriješit kesu?
Pa eto, zanima me da li ima još netko tko razmišlja u tom smjeru?
Ja ću čekati. Isto nemem puno ali i da imam isto b i razmišljao. Grad ima 25 plus jednu i mislim da je to dobar osigurač. Da imam love dokupio bi i čekao par godina
Što mislite kako će se fondovi ponašati, hoće li prodati? I jel se Nova Liburnija službeno izjasnila jel prodaje ili ostaje?
Što mislite kako će se fondovi ponašati, hoće li prodati? I jel se Nova Liburnija službeno izjasnila jel prodaje ili ostaje?
Ja mislim da neće