Ja se priključio iako je previše optimistično !
Pozz svima.
Da, samo sto je tih 5500 izvan dnevnog limita. Pa ako i netko posegne za tim, dio ekipe stigne otkazat naloge.
Da, samo sto je tih 5500 izvan dnevnog limita. Pa ako i netko posegne za tim, dio ekipe stigne otkazat naloge.
Preporučam onda ipak spuštanje na 5.250.00kn
?
Preporučam onda ipak spuštanje na 5.250.00kn
?
[/quote]
… jer je cilj da eventualni kupac bude siguran da će uspjeti kupiti sve izložene dionice na istoj cijeni a ne da mu pobjegnu nalozi.
Gotovo neshvatljivo ovih par nickova koliko negative prosipa ovdje. Pa ako su ljudi koji smatraju da ovo vrijedi daleko više od ponude i pokušavaju nešto i poduzeti makar i bezuspješno koga to može smetati? Od kuda ovoliko komentara na svaki pozitivan tekst, obračun, procjenu?
sletio….evo pogleda na tablet….kao sto sam i ocekivao nema sloge. ali to je normalno…zato i jesmo tu gdje i jesmo
sletio….evo pogleda na tablet….kao sto sam i ocekivao nema sloge. ali to je normalno…zato i jesmo tu gdje i jesmo
da, čudno za ove što su izložili po 6.200,00kn.
Bit će im dovoljno 4.761,00kn a sada im je premalo 5.250,00 ili 5.500,000kn.
za sada, premalo. Dok ne skupimo barem 10.000kom, nismo nikome zanimljivi.
Ako je 5.500,00kn van dnevnog limita, definitivno se trebamo spustiti na 5.250,00kn.
@kvart
Svatko ima svoju investicjsku strategiju
Ovi koji kupuju sada po 4680 hvataju sigurnih 1,4% na cca 1,5 mjeseci što je cca 12% godišnje
12% godišnje uz nikakav rizik ?
Da……ali to ipak nije 12% godisnje, jer u ovom konkretnom slučaju to ne postoji. Da postoji to bi bila sasvim drugačija priča. Postoji samo tih zagarantiranih 1,4% do kraja isteka ponude i tu je definitivno kraj.
Meni bi – čak i da imam jos para – što, na zalost, vise nemam, to bila poprilično slaba utjeha, kad se sjetim da sam većinu svojeg mogao utopiti oko cca 5200 do prije 10-tak dana, sto je ipak 10% više.