da, to je i meni prvo palo u oko
što ćeš u dionici ako te većinski ne treba, ne želi?
a ovdje se u komentarima prije, opet pišu bajke o razvoju destinacije… kako za koga
Dragi kolege, ja bih rekao da je to nesto (delistiranje) što oni planiraju napraviti u dalekoj budućnosti…….a do tada – tko ziv, tko mrtav…….
neka ponude pristojnu otpremninu i odosmo mi..
Pa upravo su te je ponudili, 4.761,17 kn
neka ponude pristojnu otpremninu i odosmo mi..
da, dobit ćemo…. mislim da smo svi pretjerali sa željama i očekivanjima! oni nam sada “galantno” daju u ponudi 30% iznad tromjesečnog prosjeka. a u delistingu ćemo dobiti tromjesečni prosjek (vidi atln). koji će biti manji nego sada cijena u ponudi. neka svatko za sebe zaključi koja mu je opcija najbolja.
Delist nemoze ići ako nemaju apsolutnu većinu. To znači da planiraju otkupiti od općina dio i od fonda dio. Ako je tako, nek ponude pravu cijenu
da, dobit ćemo…. mislim da smo svi pretjerali sa željama i očekivanjima! oni nam sada "galantno" daju u ponudi 30% iznad tromjesečnog prosjeka. a u delistingu ćemo dobiti tromjesečni prosjek (vidi atln). koji će biti manji nego sada cijena u ponudi. neka svatko za sebe zaključi koja mu je opcija najbolja.
[/quote]
Nedaju oni 30 posto iznad, nego nude koliko su platili i ostoji, posto i nemogu manje, no mogu više u sljedećih 18 dana, ako žele dignuti čip
Ps iz objave je vidljivo da bi najradije solo igrači bili, pa čak ova objava u glavu o delistu a imaju 52 posto je u najmanju ruku hrabra
Delist nemoze ići ako nemaju apsolutnu većinu. To znači da planiraju otkupiti od općina dio i od fonda dio. Ako je tako, nek ponude pravu cijenu
Ponudit će oni nekom u općini u džep. I to će rijesiti sve probleme oko ponude i delistinga.