LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…kad čovjek pogreši pošteno je i da to prizna…a ja sam ovaj puta pogrešio i to podosta…i sam sa kupio određenu količinu na 4800 kn….tržište je na kraju jedini pokazatelj…kako će ono nešto procijeniti to je ponekad teško shvatiti…eto ispada da je PTKM jedna od najvrednijih firmi na ZSE i da vrijedi duplo više od LRH…neka me ne shvate pogrešno dioničari PTKM i njima želim sve najbolje….

Hoće li ih netko na skupštini pitati jesu li zadovljni cijenom 1250€/m2

Ne znam bas da li itko vise vjeruje Ostoji i inima. Navlakusa bila sa LRH pa sad veli da su svi dobrodosli u Lrhc. Tesko da ce moje pare tamo,ili uopce na zse. Jednom te zeznu,ok. Ali dopustiti da te dva puta isti prevesla,onda s tobom samim nesto ne valja. Tako da nista od Lrhc,sto prije prodat i pobjec s parama,nije vrijedan. Za par godina ce biti "repriza"

A navlačio je – tko? Ja nigdje nisam vidio da je Ostoja navlačio nešto. Ili da je “burza” navlačila nešto – jer i inače je bedasto krivi burzu za nešto, nekoga tko je samo posrednično mjesto za sklapanje transakcija. Ti ionako ne razumiju što burza jeste.

Na koga si mislio da je – navlačio?

Ja mislim da će uskoro još koji krug otkupa dionica po malo višim cijenama

Može li netko napisati što ako lurseni nakon završetka javne ponude odluče da hoće dati još jednu, dobrovoljnu po npr 6000 kn. Jeli u tom slučaju moraju i ovim iz prve i ostoji isplatit razliku? Postoji li ti tu neki mehanizam?

@daliborop odredjene greske u izracunu trpe i puno jaci igraci od Buffetta pa nadalje zato se uvijek i apostrofira “margin of safety” tvoje pisanje koje pratim jos od protala Moj Novac je lijep izuzetak u hrpi neracionalnih postova gdje se birtijskim vokabularom prezentiraju doom and boom scenariji i razmisljanja bez ikakvih funademntalno statistickih cinjenica, tako da mislim da se nemas nikakvu potrebu braniti, cijena koja je ostvarena je otprilike doljnja granica tvojih procijena, a sada retrokativno gledano s obzirom na grad koji je unutra i koji ne zna sta bi sam sa sobom, s obzirom na drzavu koja ne zna sta bi sama sa sobom doljni raspon ne bi trebao nikoga previse cuditi. Meni bi sada bilo zanimljivije citati spekulacije o tome sta se moze ocekivati od novoga vlasnika, iz dosta povjerljivih izvora sam dobio informaciju da idu i u preuzimanje Miramara, bilo bi zanimljivo saznati da li ce ta transakcija ici preko LRH ili preko Gitone Adriatic, to bi dosta inidkativno moglo biti za to da li buducnost vide u razvijanju LRH kao dionickog drustva ili su im prioriteti negdje drugdje.

Gle ja neznam jeli moraju ili ne moraju, zato i pitam. Iskreno neznam zašto bi morali u novoj ponudi platiti svima razliku koji su pristali na prvu ponudu, kad je očito tima iz prve bilo dovoljno što su nudili pa su im zato i prodali. Jel postoji neki rok nakon kojeg u novoj dobrovoljnih ponudi nebi morali razliku isplaćivati?

Ja mislim da ako nama ponude više da tu razliku nemoraju platiti većinskima. Ali neće nama ponuditi više

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

a zasto to mislis…ili onako … samo imas glasne zelje?

Ne znam bas da li itko vise vjeruje Ostoji i inima. Navlakusa bila sa LRH pa sad veli da su svi dobrodosli u Lrhc. Tesko da ce moje pare tamo,ili uopce na zse. Jednom te zeznu,ok. Ali dopustiti da te dva puta isti prevesla,onda s tobom samim nesto ne valja. Tako da nista od Lrhc,sto prije prodat i pobjec s parama,nije vrijedan. Za par godina ce biti "repriza"

A navlačio je – tko? Ja nigdje nisam vidio da je Ostoja navlačio nešto. Ili da je "burza" navlačila nešto – jer i inače je bedasto krivi burzu za nešto, nekoga tko je samo posrednično mjesto za sklapanje transakcija. Ti ionako ne razumiju što burza jeste.

Na koga si mislio da je – navlačio?
[/quote]

Darka se hvalilo da je super sposoban prodavac, koji zna koliko vrijedi kad je toliko ulozio, da ce eskimu led uvalit. Otpemninu dao Sehanovicu jer je odradio posao vrhunski. Na kraju ispada da je vise ulozio zadnjih 4,5 godina nego li je dobio sad za firmu,a svi hvalili Lrh da je najnezaduzenija firma…banaliziram malo naravno,al to je navlakusa bila za nas male,neki isli u dokup. Pa sad je nas novac dobrodosao i u Lrhc, pa normalno da je, šišaj ovce dok ide.
Za 3-4 godine ce ulozit opet 100 milja,a dionica ce u minus jos (mozda bude vrijedila -1500 kn ha haaaa),takvo je trziste i evaluacije,je,da,mos mislit 🙂

[/quote]

Pa nekako mi se čini da je ovo ipak prejeftino prodano a novi vlasnici su kapitalno vrlo jaki tako mislim da će ponuditi ako ne odma kroz godinu dana premiju na ovu cijenu

[/quote]

Hoće hoće, samo što nije.
Osjecaju Austrijanci, pardon suosjecaju s malima pa ce nam ponudit vise,ne znam samo zasto ak ne moraju. Ionako ce vecina izic sad po 4760

New Report

Close