LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa dobro, ne mogu svi zaraditi – bitno je da covjek 7u ukupnom zbroju bude u plusu, pojedinsačne pušione su kao nogomet – golovi se prime, utakmice izgube, ali ukupno sam u plusu

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Aha, al zato ćeš dan i noć na Krašu bdjeti i uvjeravati svaki dan ekipu da je to to i da cijena vise neće rasti. Krenuo si negdje od 500 i proglašavao kupca “ludjakom” i kojekakvim drugim, biranim riječima….

http://www.poslovni.hr/forum/tema/kras-kras-dd-768?page=98

Ne da mi se dalje tražiti, al nevjerojatno je kakav čovjek može biti licemjer. I sto je najzanimljivije, svi ti postovi su ostali, a moderator je okrenuo glavu u stranu. Sramota za Poslovni i njegove vlasnike i urednike.

LRH sam davno kupovao od Ostoje u ona luda vrimena, ali sam kupovao i po 1000 kn, moglo se zaraditi puno vise na drugim dionicama, ali se isto tako zaradilo i puno vise nego da su bili oročeni na banci.
Očekivao sam bar 1000 kn veću cijenu, ali meni je najveće razočarenje na LRH bilo ono sa HANFOM i sa sudovima kad smo dobili presudu na prvostupanjskom i kad su nam političkim odlukama poništili Ooatiji obvezu preuzimanja. ZSE se pretvorila u pravu kaljužu onda kad su smijenili Samodola i HANFI ukinuli samostalnost, pa je stavili pod ministarstvo financija.

… da, razočaravajući manjak od barem 1.000 kn. Očekivao sam i računao nekakvih konzervativnih 5.600, a nadao se prvom broju 6***… sve preko toga bi bilo čudo… a svakako valja spomenuti da ako netko krivi dalibora za “nešto” – potpuno je u krivu… to se ovdje na jugu kaže: sam pao – sam se polomio… dobit je tu, a da je mala – je :0) dalibore – hvala na trudu…

LRH sam davno kupovao od Ostoje u ona luda vrimena, ali sam kupovao i po 1000 kn, moglo se zaraditi puno vise na drugim dionicama, ali se isto tako zaradilo i puno vise nego da su bili oročeni na banci.
Očekivao sam bar 1000 kn veću cijenu, ali meni je najveće razočarenje na LRH bilo ono sa HANFOM i sa sudovima kad smo dobili presudu na prvostupanjskom i kad su nam političkim odlukama poništili Ooatiji obvezu preuzimanja. ZSE se pretvorila u pravu kaljužu onda kad su smijenili Samodola i HANFI ukinuli samostalnost, pa je stavili pod ministarstvo financija.

Mudro čovjek zbori…od tad vise niko nikom i uništa ne vjeruje

P.S. Sad je cijena na burzi koliko smo trazili tuzbom, 4761+1500/1600

od silnih brojki jesmo li rekli po koliko su sad otisle sobe (50000€)?

bar smo od trebaju nam hoteli za lokalnu privredu dosli do trebaju nam da bi si kroporacije zaradjivale a mi onda imali sto kupovati I dobar ROI

Kolega kvart99,
Moglo se kupiti krajem 5. mjeseca po 3.7XX. I zaraditi 25%.
Meni je 5 mjeseci kratkoročno.

Nema se tu tko kome ispricavat. Forum je za iznosenje misljenja. Nisu to investicijski savjeti. I nije samo dalibora ponijelo pred finish. Veliku vecinu nas ovdje je ponijelo. Vidjeli smo sto smo htjeli vidjeti. Iako, brojke su od pocetka bile jasne ako se gleda ebita. Nefunkcionalna imovina je gratis za zamrsenu vlasnicku strukturu. I to je to. LRH cu prodat u ponudi. Betu i PCTS ionako sad ne mogu prodat. 🙂

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

od silnih brojki jesmo li rekli po koliko su sad otisle sobe (50000€)?

manje od 90 000 € po sobi da na — zar na onom smrdljivom Balatonu sobe mogu vrijediti 150000€ ??????

bar smo od trebaju nam hoteli za lokalnu privredu dosli do trebaju nam da bi si kroporacije zaradjivale a mi onda imali sto kupovati I dobar ROI

To samo veliki dobivaju gratis. Malima se gleda svaka kunica naplatit.

mi smo razocarani, ali zamislite samo kako je razocaran prethodni kupac. otisla lrh za 5% vecu cijenu

Tako ću i ja ostaviti 4 dionice, svakom članu obitelji po jedna, kao podsjetnik gdje im je ćale namlatio lovu i da se o tome naraštajima priča uz logorske vatre

Nema se tu tko kome ispricavat. Forum je za iznosenje misljenja. Nisu to investicijski savjeti. I nije samo dalibora ponijelo pred finish. Veliku vecinu nas ovdje je ponijelo. Vidjeli smo sto smo htjeli vidjeti. Iako, brojke su od pocetka bile jasne ako se gleda ebita. Nefunkcionalna imovina je gratis za zamrsenu vlasnicku strukturu. I to je to. LRH cu prodat u ponudi. Betu i PCTS ionako sad ne mogu prodat. 🙂

po koliko ebitda je onda ptrodan lrh

i da lib po 2018 god ili po 2019

bomev kupca lijepe pare cekaju sadb na kraju ljeta

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close