Kako nema cijene.
375.472.700,00 kn tj cca 50.740.000 eur je vrijednost preknjiženih dionica. Piše vam
Kako nema cijene.
375.472.700,00 kn tj cca 50.740.000 eur je vrijednost preknjiženih dionica. Piše vam
za koliko dionica tj. koliko po dionici?
Mene više muči ovaj dio:
“Izdavatelj drži 4 vlastite dionice”
Što će mu 4 dionice kad s njima ne može ništa. A ako ne može ništa, zašto ih drži? Osim ako nema neka caka s javnom ponudom, da ako izdavatelj drži do 10 dionica (ili neki drugi broj), onda ponuditelj nije u obvezi javne ponude.
To mi dosta štrči.
Pisete gluposti, a necete da pročitate čl 16 ZPDD.
Nije bitan tromjesečni prosjek jer nije Nijemac postepeno kupovao dionice i tako došao u obvezu davanja ponude.
Bitno je za koliko mu je prodao Ostoja i od toga ne može biti niža cijena …samo veća.
Živi bili, pa vidili..
Mene više muči ovaj dio:
"Izdavatelj drži 4 vlastite dionice"
Što će mu 4 dionice kad s njima ne može ništa. A ako ne može ništa, zašto ih drži? Osim ako nema neka caka s javnom ponudom, da ako izdavatelj drži do 10 dionica (ili neki drugi broj), onda ponuditelj nije u obvezi javne ponude.
To mi dosta štrči.
Mene više muči ovaj dio:
"Izdavatelj drži 4 vlastite dionice"
To mi dosta štrči.
Pa zašto nema nigdje cijene? Jer je Ostoja sve poklonio.Luerssenima besplatno! A tada i ZPDD ne valja! 😉