5200
fino se ovo pumpa samo da na kraju ne bude plača?
fuj pumpa se na krasu puno vise pa te ne vidim da siješ ovakve komentare.
tvom komentaru sam dao – ali gle iopet je na 75%…znaci da si dobio 3 “+”, sto je fenomenalno kako se kod nas vrednuje negtiva i zaista svesrdno sirenje defetizma i panike.
ovakve gumene kao ti ima na svakj dionici i vjerojatno si na krasu pod drugim nickom…uzivaj u svom negatinvnom zivotnom nazoru.
5200
fino se ovo pumpa samo da na kraju ne bude plača?
Baš, svi se nadaju,al po čemu je danas drukcija situacija od proslog tjedna?
Baš, svi se nadaju,al po čemu je danas drukcija situacija od proslog tjedna?
[/quote
Po ničemu kolega….oni koji vjeruju u puno veću cijenu i dalje kupuju…a sve je manje onih koji žele prodati…ostalima je preskupo još od 3600 kn…lijepi pozdrav…i čujemo se opet sutra kad ode na 5500 …
kolege,
nakon što je kolega Cookie danas naglasio ono što su neki već prije rekli, a mnogi od nas dugo već misle, a to je korelacija dionica LRH i LRHC sklon sam ozbiljno razmislisti o smjeru kretanja svojih financija, barem u jednom dijelu.
Naime, kuda s parama, slobodan sam vulgarizirati?
Kupiti novi auto, stan, kuću, vikendicu, štednja u banci, mirovinski fondovi, životno osiguranje, investicijski fond, put oko svijeta, lake žene, alkohol, droga….sve mi se to čini neozbiljno.
Ozbiljno razmišljam ostati u LRH ili još ozbiljnije ako su okolnosti već takve, a naslučujem da su takve, ostati s Ostojom u LRHC..
Jednostavno nisam dovoljno pametan.
Kad sam bio mlad, stari ljudi su pričali kako je čovjek koji nema love u problemu, a jednako tako i onaj koji ima a nezna kuda će s njima…
ovo su sad vrlo riskantne razine za kupnju jer lako bi moglo biti da je deal ostoje s kupcima baš na okruglih 5000 kn. svaka čast tko se sada usudi kupovati
….kolega zar stvarno mislite da bi Ostoja prodao za 5000 kn nakon što je odbio dva vrlo jaka kupca….ja osobno mislim da ovaj što je pokupio na 5000 kn računa sa minimalno 30 % zarade…mislim da je ovdje vrlo slična priča kao na HIMR…prodavalo se nemilice na 500 kn a ponuda je bila koliko ono???…i recite mi molim vas koji se to turist prodao po cijeni koja je bila na burzi prije ponude,,,
[/quote]
ovo je čisto nagađanje. naime znamo da fundament (poslovanje/nekretnine/cijena novca) može argumentirati cijenu na 7k+ ali to na kraju možda nema veze sa cijenom po kojoj ide transakcija. zato nemojte sada, nakon par komada bajadere, misliti da ce se deda mraz pojaviti na svakoj dionici.
Nemam LRH, pa bas nisam ni pratio ali zato pitam, vrijedi li 5000kn? Danas pred kraj trgovanja cak i nesto visa je cijena bila.
Vrijedi više!
Meni se čini normalno
LRH 3500
Kraš 350-400
Opte ne znam koliko
Ali ako dođu luda vremena ko 2007 ne bi bilo čudno
LRH 16000
Kraš 3000
Opte 25
Možda i više.
Hrx84, sad ce meni moj splicanin Sinkopa odgovoriti, njemu ja donekle mogu vjerovati… ako ga modric ne obrise
@Malidion
Utuci pare u ove zadnje tri stvari sta si navea i neces falit. Sa 1000 eura po dionici u ponudi bar ces se dobro zabavit