rovi, slažem se nažalost, jer znam kakvo je sadašnje stanje, i bit će i dalje jer se i dalje gleda tko ima koju partijsku knjižicu
Cijena Prodaja
3.499,00 10
3.500,00 98
3.528,99 2
3.548,87 2
3.550,00 100
Tko sada prodaje. Ostoja ili Muzur? [lol]
Tko sada prodaje. Ostoja ili Muzur? [lol]
I jednom i drugom odgovara niska cijena pred odluku suda. Svakom iz njegovog razloga.
Mi jedino što možemo jest sudjelovati u njihovom obilju kada krenu napumpavati cijenu nakon odluke suda.
A vi i dalje prodajte svoje dionice LRH s gubitkom kako bi uljetali u neke druge jureće vlakove…. [lol]
P.S.
Što cijene VIŠE padaju rizik ulaganja je sve MANJI.
Pošto je LRH pala za više od 50% (sa 7K na 3,4K) upravo za toliko je veća i premija na rizik!
Ali zašto ovo ja vama uopće govorim??? [undecid]
Svatko je sam gospodar svoje love!
ta premija za rizik je jako bitna onima koji su ušli na 7k…[undecid]
Tko voli kupovati na ATH-u očito ima neku svoju računicu jurečeg vlaka….
Ali bi ta premija rizika mogla biti zanimljiva svim onim “malim” ulagačima koji se panično boje zato jer im je LRH u minusu, pa prodaju bud zašto, samo da izvuku lovu.
Proteklih pola godine na burzi se pojavilo mnogo “malih” ulagaca koji su u burzi vidjeli nacin brze zarade…u sto se i nije bas uklopila korekcija koja je uslijedila….treba ljude razumit. Vjerujem da nije lako gledat kako LRH tone, a ima dionica koje se fino oporavljaju. Iako, no risk no profit….[cool]
beholder:
”
ta premija za rizik je jako bitna onima koji su ušli na 7k…[undecid]
”
Tko voli kupovati na ATH-u očito ima neku svoju računicu jurečeg vlaka….
Ali bi ta premija rizika mogla biti zanimljiva svim onim “malim” ulagačima koji se panično boje zato jer im je LRH u minusu, pa prodaju bud zašto, samo da izvuku lovu.
Ali u trenutku kad kupujes, neznas gdje je ATH [lol]
A vi i dalje prodajte svoje dionice LRH s gubitkom kako bi uljetali u neke druge jureće vlakove…. [lol] P.S. Što cijene VIŠE padaju rizik ulaganja je sve MANJI. Pošto je LRH pala za više od 50% (sa 7K na 3,4K) upravo za toliko je veća i premija na rizik! Ali zašto ovo ja vama uopće govorim??? [undecid] Svatko je sam gospodar svoje love!
Što je ovo??Tako dobra dionica s tako malim riziko faktorom a nema kupnje.Ali zato ima prodaje.[lol] Valjda znaju da će se faktor još smanjiti.Ja bi se vratio na 3300kn. ali moram se strpjeti do idučeg tjedna[cool]
Ljuti lave u depresiji smo i u neredu, nemoj brate dolijevat ulje na vatru
Ljuti lave u depresiji smo i u neredu, nemoj brate dolijevat ulje na vatru
Ma nije mi cilj zezati nikoga,nego ljepo sam priznao da sam prodao na 3700 i to s gubitkom.A pošto je u međuvremenu pala na 3470 ,znači uvjek mogu kupiti 6% jeftinije,što opet znači da je prodaja bila u mom slučaju dobar potez,odnosno ispao je dobar potez.[pray] Rezultat je to slučaja a ne moje pameti ali tako je ispalo.
[rolleyes]