Na kraju će ispasti da se ovih 120 smještajnih jedinica izvan funkcije vrednuju više nego sobe koje su u funkciji 🙂
i ubaci jos taj aspekt:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-08-07/nordea-offers-20-year-mortgages-at-zero-interest-as-rates-plunge
i kaže u tekstu:
Plenković se u Opatiji susreo s opatijskim gradonačelnikom Ivom Dujmićem koji mu je predstavio opatijske razvojne planove te zamolio za pomoć u ubrzanju realizacije projekta vezanih uz europske fondove.
daj jos bar 15 dana da ne bude nista da mozemo u miru kupovat.svaku kolko su te sjednice Hanfe???
Moze biti doslovno za koji dan, a moze potrajati jos par tjedana. Tko će ga znati……
djeluje kao da je i razina 46XX polako potrošena.
poštovani kolege,
vjerujem da svi razmišljamo što ćemo s novcima, ukoliko nas naravno novi vlasnik ponudom ” izuje iz cipela”, a osobno držim da će se to dogoditi.
Hoće li to biti zadnja vožnja na ZSE ili ćemo nastaviti s Ostojom u LRHC?
Vidjet ćemo da li ćemo biti izuti iz cipela u pozitivnom ili negativnom smislu
kolega sokolić,
ukoliko ponuda ne bude adekvatna, ni to nebi bila loša opcija, ostati naime s novim vlasnikom, zar ne..
Velika vecina koja ima LRH ima i makar jos toliko LRHC pod uvjetom da nisu prodavali.Ja sam nekidan dokupio jos 20 komada po 1500. LRHC oko 1100 soba jos kad se napravi to krilo albatrosa i dograde metropol što su najavili eto nas na 1400 soba. Je li to vridi onda 3300 po dionici s obzirom da rade veci prihod i zaradu po sobi trenutno od LRH?
Velika vecina koja ima LRH ima i makar jos toliko LRHC pod uvjetom da nisu prodavali.Ja sam nekidan dokupio jos 20 komada po 1500. LRHC oko 1100 soba jos kad se napravi to krilo albatrosa i dograde metropol što su najavili eto nas na 1400 soba. Je li to vridi onda 3300 po dionici s obzirom da rade veci prihod i zaradu po sobi trenutno od LRH?
Evo saznao ja indirektno koliko soba ima Lrhc. “hvala”
P.S. Ja osobno sto dalje od ZSE, nakon ponude.