LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[wink] ” ARNT je sadasnji vlasnik platio 271 kn po dionici.
[/quote]
Službeni dio!Za javnost.
I sami znate tko je prije bio vlasnik i na koji način je poslovao.Ali nije bitno što je bilo sa ARNT.

Da li ste pokušali danas izračunati koliko je BV za LRH?Ako niste, raspitajte se koliko je vrijednost 1m2 zemljišta u Opatiji, a kolika je vrijedost po kojoj se obračunava 1m2 nekretnine u Opatiji kada plaćate porez na nekretninu.Vrijednost po kojoj se radio tadašnji BV po kojem se sada vodi LRH, nema veze sa stvarnošću.
[proud]

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Prospectus JIE je ulazo na cijeni od 5500,00kn,Ilirika JIE je ulazila na cijeni oko 6000,00kn.
Raspored u top 10,se nije mjenjao 6.mj,a možda i više.

Količine su se mijenjale kolega. Niste baš pozorno pratili zbivanja oko ove dionice. KD je nešto prodavao u ovom padu. Prospectus također, no oni su počeli pred neki dan natrag kupovati.

Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
3.700,00 5 10:53:25
3.700,00 5 10:52:50
3.600,00 4 10:52:50
3.590,00 1 10:52:50
3.500,00 6 10:32:52
3.500,00 2 10:32:44
3.500,00 8 10:30:37

Nekome je ocito cijena bila dobra [thumbsup]

...Imperare sibi maximum imperium est...

10. ABANKA D.D. 1.356 0,45 Osnovni račun kupila 100 komada od 12.02.-20.02.

Kakve veze ima ARNT sa LRH?

Današnji bid je bolji od jučerašnjeg aska! Carpe diem!

Do vlasništva nad LRH tek po sudskoj odluci

http://www.poslovni.hr/71349.aspx

haha, još malo pa će muzur tražiti i vaše dionice. Taman prije slijedećh izbora.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Ma ovi Muzir me uvijek opet nasmije. [lol]
Ima čovjek fantaziju! I da mu poklone još koji hotelćić.

Da se skupimo forumaši i tražimo od države udjele u
* DLKV
* INA
* HT
* SUNH

Sasvim sigurno imamo više znanja nego obično ljudstvo – i ćemo puno bolje upravljati navedenim tvrtkama. Naše referencije su sve na ovom forumu.. [lol] [lol] [lol]
Oni koji želite besplatne dionice (znam, da vas neće biti puno [lol] ), javite se! [cool]

Jako neprofesionalno od strane Poslovnog i njihove novinarke. Već drugi put u zadnjih mjesec dana donose nekakav scenario kojeg je osmislio tamo neki Prudens Consulting iz Opatije tj.direktor Dražen Kurpis??????? Pa tko je Dražen Kurpis da bi se njemu i njegovim maštanjima davalo toliko prostora? On i Muzur dijele nešto što nije njihovo, mimo svih pozitivnih propisa RH, a Poslovni to sve lijepo prenosi kao da se radi o privatnoj, a ne državnoj firmi. Ako su toliko profesionalni, zašto onda dotična novinarka nije zvrcnula Vladu i zatražila komentar gosp. Polančeca? Vjerovatno zato što bi dobila kratak odgovor da je takvo nešto samo puki san Muzura i njegove lokalne klike. Stvaraju paniku pa mali igrači rasprodaju u bescijenje i imamo slučaj BAKICAA. [cry]

Mislim da je najracionalnije u ovoj situaciji (sad kad još nešto dobiješ za dionicu)-prodaj i bježi !!!! Može to uskoro izpod 3000 kuna, velike apetite ima gospon Muzir, radnici, branitelji, svoje če tražit (i dobiti natrag!) Ostoja…..Sve na račun totalnog kolopsa dionice LRH.

Sječam se situacije prije nekoliko mjeseca-“Ostoja-budala prodaje i prodaje ovaj biser koji vrijedi najmanje 10.000 kuna”. Znao čovjek šta radi !!!

Zanimljivo je kako iako naizgled losa situacija ocito ne odvraca kupce vec se uredno slazu na kupnji. Ako bas nista ne valja dionica zasto se kupnja ne povuce na 500kn ‘?

...Imperare sibi maximum imperium est...

Ne pratim toliko, pa ako se nekom da (da ne tražim), da napiše da li se i kad očekuje privatizacija i da li se spominju neka imena?

Imaš u novom globusu kratku crticu o zainteresiranosti Hiltona za LRH.

New Report

Close