LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Novi Globus str. 10.
Hilton kupuje hotele u Opatiji
[wink][wink]

Bez brige ljudi, koliko ja znam vlada bi uskoro mogla u dokup. Tako su barem potpisali…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Čitam malo današnje postove i ima jako puno “tiskača” prema dole.
Zašto?
Da bi jeftino kupili.
Ne treba nasijedati na te jeftine trikove,danas se nekome žurilo van,ali isto tu količinu je neko i kupio.
Za 1-2 mjeseca bi se trebao riješiti sudski spor i jedno je sigurno da onda LRH ide u privatizaciju.
Po kojoj cijeni?
Sigurno mnogo višoj nego što je sada.[thumbsup]

Čitam malo današnje postove i ima jako puno “tiskača” prema dole.
Zašto?
Da bi jeftino kupili.
Ne treba nasijedati na te jeftine trikove,danas se nekome žurilo van,ali isto tu količinu je neko i kupio.
Za 1-2 mjeseca bi se trebao riješiti sudski spor i jedno je sigurno da onda LRH ide u privatizaciju.
Po kojoj cijeni?
Sigurno mnogo višoj nego što je sada.[thumbsup]

Ne znam gdje ste vidjeli te tiskace? Tko?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Najoštriji o “nekvaliteti” ove dionice je beholder.
Deimos,ti si se sam javio,znači da se osiječaš prozvan.

Najoštriji o “nekvaliteti” ove dionice je beholder.
Deimos,ti si se sam javio,znači da se osiječaš prozvan.

Mene je kolega perisher prozvao, medjutim nije se javio da ukaze na moj post koji bi opravdao takvu kvalifikaciju. Kolega beholder je mozda malo grub, ali poantu njegove price da je bolje bilo ne kupit tu dionicu na cijenama visim od 6000 je matematicki moguce dokazat.

Ako pogledate usporedbu sa ARNT, mozete vidjeti da je LRH puno gora po svim elementima. To bi potvrdilo navode kolege beholder-a da ta firma i bas nije nesto efikasna. Isto tako, ulazak lokalne zajednice u vlasnicki udio takodjer nije dobra vijest, jer ce vise stitit socijalni mir nego se okrenut efikasnijem poslovanju (sto je druga beholder-ova tvrdnja).

Anyway, na 1.9 milja prometa je nisu stisnuli mali dionicari koji citaju forum, nego vjerojatno neki fond koji se nasao u problemima. KD investments je nesto prodavao prije, ispao je iz top10. Isto tako, bank of new york i prospectus OIF je pokazivao neke znakove rasprodaje.

Prospectus JIE je ulazo na cijeni od 5500,00kn,Ilirika JIE je ulazila na cijeni oko 6000,00kn.
Raspored u top 10,se nije mjenjao 6.mj,a možda i više.
Svremenom je neko nešte sitno i nadokupio.
Ekipa iz top 10,je možda danas nadokupljivala,prodavala ne.
A budemo vidjeli za 3-4 dana.

Prospectus JIE je ulazo na cijeni od 5500,00kn,Ilirika JIE je ulazila na cijeni oko 6000,00kn.
Raspored u top 10,se nije mjenjao 6.mj,a možda i više.
Svremenom je neko nešte sitno i nadokupio.
Ekipa iz top 10,je možda danas nadokupljivala,prodavala ne.
A budemo vidjeli za 3-4 dana.

Pa, nju jorker je izlifrao 374 komada u 11. mjesecu, Prospectus 50 kom u 12. mjesecu…

Kolega deimos, znate li po kojoj cijeni je tu istu ARNT kupovao sadašnji većinski vlasnik?

Ne znate kao ni ja , ali znam da je nudio 530 kn po dionici.Mislite li kolega da je preplatio?
SUMNJAM.[wink]

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Kolega deimos, znate li po kojoj cijeni je tu istu ARNT kupovao sadašnji većinski vlasnik?

Ne znate kao ni ja , ali znam da je nudio 530 kn po dionici.Mislite li kolega da je preplatio?
SUMNJAM.[wink]

ARNT je sadasnji vlasnik platio 271 kn po dionici.

Istina 535 je bila prosječna cijena trgovanja zadnja 3 mjeseca, po kojoj su morali dati javnu ponudu.
Ali to nema veze, bivši vlasnik je svašta mutio, prebacivao imovinu u tvrtke kćeri ……
ARNT priča – ne ponovilo se [angry]

New Report

Close