LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gledajte ljudi, svakom vlasniku ove dionice mora biti jasno da kako god okrene da je spušio! (osim kejmana jer je on ulazio po 150 kn još ’45)… svi oni koji su ušli prije 3-4 mjeseca, sada su za tu istu lovu mogli kupiti duplo više dionica!!! tako da pustite ljude s ovim odama revalorizaciji i liburniji na miljon kuna. ja sam na ovoj dionici izgubio više od 15% ali sam sretan da sam izašao…danas ne bi više ulazio ni po 2500 kn, jer je firma nesposobna, a ovo društveno vlasništvo grada i države samo će i u budućnosti potpirivati nesposobnost… kao sutra će prodati liburniju…ha koja glupost, pa niti jednom direktoru i lokalnom gazdi iz liburnije nije u interesu dolazak stranog gazde, jer bi mu ovaj opalio takav vritnjak da bi ovaj učku preletio… ponavljam na kraju, ovo je tvrtka koja će zbog te spomeničke renete jako podbaciti 2007. a kako mi se čini ni u 2008. nema puno razloga za optimizam… a ovi long run investitori su mogli 7000 kn staviti u banku i za 5 godina bi imali 10.000 kn, a za 5 godina lrh neće biti na 10.000 kn.

nemoj tako, onda ovaj tekst isto tako možeš copy-paste za 99% tvrtki izlistanih na burzi…nije sve baš tako crno

možda je i dobra cijena, možda neki dobar samaričanski fond podigne idućih dana cijenu opet na 4000…ali s obzirom na sve i to će biti samo pump&dump…

ovom što govori o tome kako neće to na 2000, neka si pogleda postove unatrag 3 mjeseca kad su se tu neki kleli na svoju djecu kako ovo “nemre” ispod 4000.

Mislim da u ovim vremenima ne treba širiti paniku niti strašiti male ulagače.
Nekome se jako žurilo i prodao je po 3.400. S druge strane neko je vidio dobru priliku i kupio po 3.400 sve što je ovaj prodao.
Prema tome, ovi koji misle da će ovo još padati, neka stave na prodaju. Naći će se već tko će to kupiti.

Onaj tko proda prejeftino neka kasnije plače. Ako cijena još padne biti će novi val prodavača i novi val kupaca. itd..
Svako je gospodar svoje imovine i svako procjenjuje što mu je činiti.

Ono što nije dobro ići u krajnosti i širiti paniku bez razloga ili navlačiti na kupnju da bi se eventulano neko iskrcao.
Na ovom forumu izgleda neki dežuraju i plasiraju panične izvjave gdje god stignu. Ako su to ovi koji su odmoderirani to je loše jer neki podlegnu panici.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

po meni jedna od najboljih prilika na tržištu za one koji imaju strpljenja!

Evo usporedbe sa ARNT… U tim brojka ja vidim najveci problem ove firme. Kolegu beholder-a sam upozoravao na to, nije me rdja slusao…

[lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

pa daj deimos, šta je namen tvojih postova? pa nismo same budale ovdje…

Nisam ja te sreće da imam prilike (opet) kupovati LRH po 2500. [cry][cry][cry]

To bi bio pun pogodak.
Ajmo prodavači!

Gdje ste? [pray][pray][pray]

La vita e bella!

pa daj deimos, šta je namen tvojih postova? pa nismo same budale ovdje…

Sto sam ja lose rekao o LRH?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

stvarno ne znam koji vama dio nije jasan…umjesto da ste se tiskali kupovati po 6000-7000 kn, da ste se TADA MALO STRPILI sada bi za istu lovu kupili duplo više dionica!

za vas je revalorizacija čarobni štapić…a u stvari to baš ništa ne znaći…oni koji kupuju ili prodaju značajne količine znaju i bez revalorizacije koliki bi trebao biti BV, a isto tako bi svi vi trebali biti u stanju iz zaradeizračunati kolika bi bila prihvatljiva cijena ove dionice

Dok je o’stoja uvaljivao po 6000-7000 kupovalo se sumanuto. Obzirom da se približava dan odluke suda isti bi se mogao vratiti kao neka vrsta spasitelja. Vlada bi preko medija to mogla tako prezentirati.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

kolega beholder, iz vašeg pisanja skoro sam pomislio da ste opako na bid-u[wink]

Može li jeftinije????

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close