LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam ja to, ali ko je očekivao ovoliku korekciju?

sokolić: ” Poslije sam nadokupljivao kako je padala, tako da mi je prosječan ulaz 5.600. A što ću nego čekati … ” Ti si svjestan da snizavanje prosjeka ulaska (“averaging down”) zapravo produbljuje gubitke ukoliko se trend nastavi? Vidis manji gubitak u postocima, ali u kunama je sve veci i veci.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

I meni se cini da ovo moze nize. A dode li do 2 500 ja ulazim.

A kad se sjetim galame kad je drzava dala SNHOu paket LRH. I na kraju dionice zavrsile tu gdje jesu. A dug drzave prema SNHO i dalje postoji.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ti si svjestan da snizavanje prosjeka ulaska (“averaging down”) zapravo produbljuje gubitke ukoliko se trend nastavi? Vidis manji gubitak u postocima, ali u kunama je sve veci i veci.

Ipak se ovdje ne radi o Enronu nego o LRH. Ukoliko katastrofalan potres ne pogodi Opatiju, ne vidim kako ce ovo nakon revalorizacije kroz koju godinu vrijediti manje od 10000 kn.

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

“Ja obicno izljecem na -10% do -15%, ovisno o raspolozenju.” , sta to znaci da ste sve rasprodali u ovj korekciji ???

Prije korekcije na srecu, sto sam i napisao vise puta. Izasao sam nedugo nakon izlaska HT-a na burzu. Poslje sam sa ogranicenim dijela portfelja trejdao i uspio napravit +5%, svoj ATH. I onda sam se upecao i realizirao gubitke na par dionica (na -10%) te zavrsio oko 0. Kako doslo, tako oslo.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

deimos:

Ti si svjestan da snizavanje prosjeka ulaska (“averaging down”) zapravo produbljuje gubitke ukoliko se trend nastavi? Vidis manji gubitak u postocima, ali u kunama je sve veci i veci.

Ipak se ovdje ne radi o Enronu nego o LRH. Ukoliko katastrofalan potres ne pogodi Opatiju, ne vidim kako ce ovo nakon revalorizacije kroz koju godinu vrijediti manje od 10000 kn.

Ne shvacas o cemu pisem. Ne radi se o tome kolko nesto vrijedi ili ce vrijediti. Radi se o drzanju gubitaka pod kontrolom.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ovo je katastrofa, moguča samo u Hrvatski[bye]

gledajte ljudi, svakom vlasniku ove dionice mora biti jasno da kako god okrene da je spušio! (osim kejmana jer je on ulazio po 150 kn još ’45)…
svi oni koji su ušli prije 3-4 mjeseca, sada su za tu istu lovu mogli kupiti duplo više dionica!!! tako da pustite ljude s ovim odama revalorizaciji i liburniji na miljon kuna.
ja sam na ovoj dionici izgubio više od 15% ali sam sretan da sam izašao…danas ne bi više ulazio ni po 2500 kn, jer je firma nesposobna, a ovo društveno vlasništvo grada i države samo će i u budućnosti potpirivati nesposobnost…

kao sutra će prodati liburniju…ha koja glupost, pa niti jednom direktoru i lokalnom gazdi iz liburnije nije u interesu dolazak stranog gazde, jer bi mu ovaj opalio takav vritnjak da bi ovaj učku preletio…

ponavljam na kraju, ovo je tvrtka koja će zbog te spomeničke renete jako podbaciti 2007. a kako mi se čini ni u 2008. nema puno razloga za optimizam…
a ovi long run investitori su mogli 7000 kn staviti u banku i za 5 godina bi imali 10.000 kn, a za 5 godina lrh neće biti na 10.000 kn.

Jel ima netko ideju tko je rasprodao ovih 300tinjak komada po 3400?

Mea parvitas.

Jel ima netko ideju tko je rasprodao ovih 300tinjak komada po 3400?

rasprodaju oni kojima je jasno da je ovo prića bez happy enda.

pojelo mi pred nosom veliki nalog! [angry]

Ne prodaje Liburniju gradska uprava nego država. Prošlo je vrijeme kada se državna imovina prodavala u bescijenje. Taj film o LRH na 2000 kn ne budeš gledao, bolje bi ti bilo da kupiš dok je još ovako jeftino i povratiš tih svojih 15% minusa

gledajte ljudi, svakom vlasniku ove dionice mora biti jasno da kako god okrene da je spušio! (osim kejmana jer je on ulazio po 150 kn još ’45)…
svi oni koji su ušli prije 3-4 mjeseca, sada su za tu istu lovu mogli kupiti duplo više dionica!!! tako da pustite ljude s ovim odama revalorizaciji i liburniji na miljon kuna.
ja sam na ovoj dionici izgubio više od 15% ali sam sretan da sam izašao…danas ne bi više ulazio ni po 2500 kn, jer je firma nesposobna, a ovo društveno vlasništvo grada i države samo će i u budućnosti potpirivati nesposobnost…

kao sutra će prodati liburniju…ha koja glupost, pa niti jednom direktoru i lokalnom gazdi iz liburnije nije u interesu dolazak stranog gazde, jer bi mu ovaj opalio takav vritnjak da bi ovaj učku preletio…

ponavljam na kraju, ovo je tvrtka koja će zbog te spomeničke renete jako podbaciti 2007. a kako mi se čini ni u 2008. nema puno razloga za optimizam…
a ovi long run investitori su mogli 7000 kn staviti u banku i za 5 godina bi imali 10.000 kn, a za 5 godina lrh neće biti na 10.000 kn.

sve sto pisete stoji kolega beholder ali morate priznati da je ovo dobra cijena za ulaz.. mozda i za daytrade

Glory, glory, Man United!!

New Report

Close