LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E sad da vidimo pošto je prodana

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Istina je kolega uvijek u sredini .

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Austrijanci

Cestitke sektasima😃😃😃.
Zasluzili ste!!!
Nadam se da ispod 7k nije…uzivajte
P.s. nemam LRH

Rastimo zajedno...

I ja se ispričavam, koliko je bilo dezinformacija i navlačenja, čovjek se nažalost navikne da su sve to insinuacije. A kad odjednom… 😁

Ja osobno mislim da je bliže 5 kkn. I to bi bio sjajan posao, nemojmo se zavaravati.

Naš guru dalibor je govorio da je Ostoja imao ponudu na 6000 još prije par godina. Moguće je da je sad, kad je vrijednost bitno veća, pristao prodati na 5000. :p

Da vidimo jel Ante kako sam prognozirao i kupuje li alfabete ili lrh

Naš guru dalibor je govorio da je Ostoja imao ponudu na 6000 još prije par godina. Moguće je da je sad, kad je vrijednost bitno veća, pristao prodati na 5000. :p

Nije rekao to, nego da je prije par godina imao ponudu od 4500kn, koliko me pamćenje sluzi.
Lako se provjeri na forumu.

Bilo mi je drago druzeti se tu s vama (iako sam zapravo vecinom samo citao komentare).

Bila je ovo jedna od rijetkih tema na forumu s vecinom konstruktivnih komentara.

Imam i nesto LRHC pa mozda nastavite/mo tamo.

Sto se cijene LRH tice zadovoljan cu biti sa svime iznad 5.5k. Trebam taman kune i ovo ce mi doci kao naruceno.

Je, to bi možda i bilo tako da novac raste na grani.

Ovdje su projekcije poslovanja:

https://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/XVmpaIkowaMzmkwtuDPNxA==.pdf

2020. EBITDA 147.000.000

neka bude skromnih x12, to daje 1,7 milijardi kuna + 700 kn u neoperativnoj imovini, po sjećaju, pa dolazimo do nekih okvirnih 6.500 kn. I tu onda mora biti i neka premija za strpljive forumaše, pa da to zaokružimo na osam, kako to rade naši ugostitelji na Jadranu.

Proculo se ..sad da dobijemo sluzbenu potvrdu od uprave.

Pozdrav

ovo nitko ne komentira… prije cca 2 sata naš Lucijan objavi urbi et orbi
nakon toga dođe do obustave trgovine i objave na ZSE
kako to da su neki ‘jednakiji’ od nas ostalih?
kako naš Lucijan ima informaciju prije objave na ZSE kad je vijest o prodaji postala dostupna svim drugim običnim smrtnicima?
i onda se čudimo da je ZSE močvara!?

New Report

Close