Vidim da svi vjerujete da firma nece biti prodana u skoro vrijeme. Spominje se jesen i cekanje, pa moguce recesije itd.
Kad je cijena na 3.600, nitko ne vjeruje u prodaju.
Kad je cijena na 4.200, svi vjeruju u prodaju.
Onaj tko je vjerovao u prodaju kad je bila 3.600, a nije vjerovao u prodaju kad je cijena bila 4.200, e taj je mogao zaraditi za burekčić.
Prodaje se to, ali po cijeni koju nitko neće platiti (sto znaci da se defacto ne prodaje) Al priča o prodaji dobro dodje prije nego treba pokupiti bonuse. I još malo nakon da ne bude preočito.
Zanimljivo je da nitko neće dionice, samo cash. To može biti dosta jasna sugestija o “prodaji” i ocekivanjima “u prodaji”.
Lrh treba prodati za ozbiljne pare.
I zadnje, ali ne najmanje važno,kada jednom i dođe recesija elastičnost potražnje za uslugom ove vrste, lokacije i kategorije se neće osjetiti, odnosno Lrh hoteli će i dalje biti puni Austrijancima, Slovencima, Njemcima i Talijanima.
Dobro uložen novac za onoga koji kupi
dobro uložen novac je samo kad novac daje dobar povrat na ulog.onaj tko kupi LRH ako plati punu fer cijenu loše je uložio novac jer će mu trebati više od deset godina da vrati uloženo +što će kroz to vrijeme morati ulagati u održavanje kvalitete hotela i tako dodatno potrošiti.što misliš-zašto nitko ne preuzme LRH kad je lokacija odlična, a hoteli stalno puni? baš zato jer prodavač traži punu cijena, a to nije dobro ulaganje za kupca
Koliko se sjecam LRH ima oko 3000 soba. Pa da po sobi prodaju po 80 000 eura to je oko 240 miliona eura.
Lrh treba prodati za ozbiljne pare.
I zadnje, ali ne najmanje važno,kada jednom i dođe recesija elastičnost potražnje za uslugom ove vrste, lokacije i kategorije se neće osjetiti, odnosno Lrh hoteli će i dalje biti puni Austrijancima, Slovencima, Njemcima i Talijanima.
Dobro uložen novac za onoga koji kupi
dobro uložen novac je samo kad novac daje dobar povrat na ulog.onaj tko kupi LRH ako plati punu fer cijenu loše je uložio novac jer će mu trebati više od deset godina da vrati uloženo +što će kroz to vrijeme morati ulagati u održavanje kvalitete hotela i tako dodatno potrošiti.što misliš-zašto nitko ne preuzme LRH kad je lokacija odlična, a hoteli stalno puni? baš zato jer prodavač traži punu cijena, a to nije dobro ulaganje za kupca
[/quote]
Ti pišeš kao da znaš kolika je “puna fer cijena”? Ja bih uvijek prije kupio nešto završeno, nego roh bau nekretninu. Al dobro, presloženo je to da bi se na ovakav način banaliziralo.
Moje je misljenje da je LRH koliko god zanimljiva bila je prekoncentrorana na jednu destinaciju i da ta destinacija nema atrakcijsku moć većih i razvijenijih središta HR turizma.
I zato ne može postići “fer punu super muper cijenu”.
… nije uvijek ni loše kada nešto potraje – samo da se proda… evo meni npr. prije par mjeseci prošle dvije godine od stjecanja – no tax! :O)
… tako da i ta porez/prirez davanja sada idu u “prinos” ;O)…
@croato
“dobro uložen novac je samo kad novac daje dobar povrat na ulog.onaj tko kupi LRH ako plati punu fer cijenu loše je uložio novac jer će mu trebati više od deset godina da vrati uloženo +što će kroz to vrijeme morati ulagati u održavanje kvalitete hotela i tako dodatno potrošiti.što misliš-zašto nitko ne preuzme LRH kad je lokacija odlična, a hoteli stalno puni? baš zato jer prodavač traži punu cijena, a to nije dobro ulaganje za kupca
[/quote]”
Ja mislim da ti ispravno govoriš, prijaavio si se ovde prije dva dana i odmah dođeš na LRH da nam svima kažeš da firma ne valja….ma svaka ti je na mjestu..::)))))))
ne vjerujem uopće da ti je na pameti dokup..::)
Moje je misljenje da je LRH koliko god zanimljiva bila je prekoncentrorana na jednu destinaciju i da ta destinacija nema atrakcijsku moć većih i razvijenijih središta HR turizma.
Da, recimo, HIMR.
Da, recimo, HIMR.
[/quote]
HIMR je gotovo cijeli otok…. i potpuno drugi koncept. Mislim da LRH i HIMR nemaju bas mnogo dodirnih točaka. Ali to je samo moje osobno misljenje.
Lrh ima oko 2000 soba
Moguce da mi je to ostalo u pamcenju od onda kada su kupili hotele cavtat i bernardin
Jos uvijek su mi jedna firma