Meni je prosto nevjerojatno da je HMST ipak prodan po ovakvim valuacijama, a ovdje ne-ide, pa ne-ide……a nova recesija (navodno) već kuca na vrata……
kolega,
pa vidjeli ste, prilikom pregovora s Singapurskim fondom, koliko Ostoja traži.
Odvrtite stranice unazad.
I što je najbolje, izgleda da cijena nije bila problem
kolega,
Kolko?
Zna li netko nesto o LRH ? Prodaja zapela ?
Nemam neke insajderske informacije, ali ako su navodno dva zainteresirana kupca započeli due dilligance 1. veljače, a sad je 7. svibnja, zašto bi nešto zapelo? Pa ne sklapaju se takvi poslovi u roku od tri mjeseca. Možda su još u data roomu, s obzirom na kompliciranost naših zakona, posebice imovinsko-pravnih, ali i inih, GUP-ova i svega ostalog.
Uostalom, što se dosadašnjih kupaca tiče, nijednom nije dobro završilo kad su se počela spominjati imena. Pravilo bi trebalo biti da se o tomu šuti sve dok se proces ne okonča.
P.S. Koliko se sjećam, tražena cijena je, prema izračunu temeljenom na navodima medija, bila dosta viša od 6.000 kn.
Ako je to istina sto su mediji navodili onda je cijena definitivno kamen spoticanja. Pitam se prodaje li se to uopce . 250 miliona eura je prilicno visoka cijena. A ako je i vise od toga, ne znam bas.
Prodaje li se to ?
kolega,
cijena nije problem, AKO ima uporište u imovini i potencijalu koji se kupnjom dobije…a ovdje toga, bojim se, nema previše….kupac možeš kupiti i ušminkati, dići malo cijene i to je to….zato će ovo teško proći po više od 5000 kn po dionici
Nema još ni skupštine, prošlih godina je bila ranije
Ako je to istina sto su mediji navodili onda je cijena definitivno kamen spoticanja. Pitam se prodaje li se to uopce . 250 miliona eura je prilicno visoka cijena. A ako je i vise od toga, ne znam bas.
Prodaje li se to ?
Ako se ne proda, onda se ne prodaje i obratno.
Prodaje li se to ?
Ako se ne proda, onda se ne prodaje i obratno.
[/quote]
Tko trči ne hoda. Ovdje se ne zna trče li ili hodaju. Ako ne trče onda mozda hodaju. Ako hodaju ne trče.
To sto oni tvrde da trce ne mora znaciti da je i istina.
Mogu oni traziti i 10 000 po dionici i tvrditi da prodaju. Ali to nije prodaja. Ako traze i vise od 250 miliona eura to je, mora se priznati, puno novca. Valuacije maestrala i hupz su bile realne jer su se dogodile. Mislim da bi da dobiju 6000 kuna po dionici i oni bili zadovoljni.