LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opatija daje 500 kn penzionerima za Uskrs
Najizdašnija u Hr
Znajući da je brko praznih džepova, malo me čudi
Il se nada kakvom priljevu u skoroj budućnosti

Jedna misao oko kineskog premiera – Ostoja bi trebao angažirati Miškovića (NK Rijeka) za prodaju kinezima. Nagrada naravno bi bila jedna vila u Opatiji…

Kolega Matej,
haha. Dobra Vam je misao.
Srdačan pozdrav
Slijedeći Veliki tjedan se otvaraju i hoteli( ne i Ambasador) koji su bili u renoviranju te se uz lijepo vrijeme očekuje dobra pred sezona.

Sretan Uskrs onima koji odmaraju u Liburnijinim hotelima od Mošćenićke Drage do Opatije, nama koji smo ostali doma, Darku i njegovom pregovaračkom timu ” samo što nije” i sretan Uskrs svima.

FOTO Zapuštena plaža i kamp u Medveji – Otužan izgled jedne od najljepših plaža na Kvareru

Eto ulaganja

Sretan Uskrs onima koji odmaraju u Liburnijinim hotelima od Mošćenićke Drage do Opatije, nama koji smo ostali doma, Darku i njegovom pregovaračkom timu " samo što nije" i sretan Uskrs svima.

Pa sto te Darko nije pozvao da i ti jednom prespavaš u nekom od hotela?! 😁

Al zato neki uzimaju desetine milijuna…. genijalci. A drugi to opravdavaju njihovom stručnošću, sposobnošću i ne znam čine. A jasno je da je za polovinu do dvije-trećine rasta rezulat, čega? … inercije. Sehanovic je dakle imao vise sreće nego sposobnosti sto bi se reklo i jahati na valu rasta opće popunjenosti, cijena i broja dolazaka te nocenja. Ne kažem ja da se nije radilo i investiralo, no da nije bilo spoemnutog primarnog trenda ni…. inercije, mogao bi se on fućkati sa firmom i svojim bonusom. Hebiga, male ionako nitko ništa ne pita.

Ispada da je ratko vizionar koja je sada cijena a ima vec 3 god

Ovo je katastrofa od dionice.
Bilo bi puno bolje da su je strpali u posebni rezim, da ne moramo iz dana u dan konstantno gledati ovaj jad od bida na djelu.

A meni se cini da to uopce nije na prodaju.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Vrijednost firme godinama konstantno raste, vrijednost dionice godinama stagnira. Posto nema govora, niti naznaka o nekakvoj dividendi, ako je točno da nije na prodaju kao što vi kazete, onda ovo stvarno više nema smisla drzati….

Nema tu srece. Regulator nas ne stiti. Vecinski uz politiku moze sto hoce. Tesko je biti u bilo kojoj dionici na zse. Ovdje barem imamo jednog kupca, pa se moze izaci. Ranije smo morali cekati pozitivnu vijest da bi mogli prodati dionice.

Treba čekati da dođe na 2.000 kn a onda snažno prodavati.

New Report

Close