U Opatiji ove godine 8 posto više turista nego lani
Vaš link …
Ja mislim da ce se ove godine osjetiti efekt finala u nogometu i dodatne prepoznatljivosti Hrvatske na svjetskoj turistickoj mapi
kolege,
na činjenicu BBB- sigurno neće ostati imun ni gospodin Ostoja.
Ima odmah da korigira cijenu u postopku prodaje.
Na više, dakako…
Ima jos “genijalaca” po svijetu, fala bogu:
U situaciji kada Turska na međunarodnom turističkom tržištu bilježi porast bukinga za ljetnu sezonu od nevjerojatnih 58 posto u odnosu na godinu prije, a sve ostale zemlje Mediterana padaju, uključujući i Hrvatsku, dogodio se gaf turskog ministra unutarnjih poslova Süleymana Soylua koji je za vrijeme najveće svjetske turističke burze ITB U Berlinu prije 10 dana izjavio kako će svi Nijemci koji su sudjelovali u demonstracijama protiv turskog predsjednika Erdogana, a dođu u njihovu zemlju, biti ispitani, odnosno uhićeni
YUtarnji[/url]
kolege,
na činjenicu BBB- sigurno neće ostati imun ni gospodin Ostoja.
Ima odmah da korigira cijenu u postopku prodaje.
Na više, dakako…
doživjet ćemo to kolega, nadam se…. nakon barem još dva dizanja kreditnog rejtinga!
kolege,
ako se ne varam od četrnaest hotela u sastavu, podjeljenih u smart selection, remisens i remisens premium, od lipnja kada otvore vrata i novouređene perjanice, pa što se više ima za značajnije investirati i generalno restrukturirati.?!
Pogledajte slike na stranicama, hoteli su uistinu prvorazredno obnovljeni
kolege,
ako se ne varam od četrnaest hotela u sastavu, podjeljenih u smart selection, remisens i remisens premium, od lipnja kada otvore vrata i novouređene perjanice, pa što se više ima za značajnije investirati i generalno restrukturirati.?!
Pogledajte slike na stranicama, hoteli su uistinu prvorazredno obnovljeni
Kolega, jedno su slike, drugo je stvarnost! Jeste li bili u ijednom Remisens hotelu u cavtatu ili opatiji? Prošle godine su neki nosili 4*, da ove godine nisu renovirani, imali bi 2*. Toliko o prvorazrednim hotelima!
Pa dajte molim Vas kolega,
pa nećete valjda imati zamjerku na Grand Palace, Imperijal, Kvarner, Excelsior u Lovranu, Giorgio….
Kada u lipnju otvore vrata novouređeni Ambasador, Marina i Mediteran u Mošćeničkoj dragi biti će sve standardizirano.
Pitao sam što će obnavljati ubuduće?
Dogradnja, bazeni, spa and wellnes..dodatno dizanje usluge..a koje, ocito, grad nije bio spreman ponuditi singapurskom fondu kroz dozvole i promjene urbanistickog plana. Da li bi nekome drugome grad to dozvolio ? Npr Maistri ?
Zele li prodati LRH trebaju se rijesiti grada.
Mislim, da bi grad Opatija, imao više koristi od toga, da svoj udio u LRH proda, a onda ta iznos, investira u više kakovustnu financisku konfiguraciju poput , obveznica-HR pa cak I u kreditnu liniju LRH. 🙂
Ne znam sto gradonacelnik ceka? Valjda misli da ce osvojit jos jedan mandat, pa ce u njemu potrosit lovu od lrh
a evo potpore investiranju u hr. SKDD, objavila nove cijene usluga. Sve su naravno vece a mnoge do sada nisu niti postojale!
Primjerice za one koji ne prate, sada se ugovorna kupnja preko javnog biljeznika posebno naplacuje za preknjizenje vlasnistva (min 200 kn, a koliko je tocno ne pise) te recimo preknjizenje nasljedjenih dionica, a do sada je to sve bilo besplatno.
Necu dalje, ali u ovoj ZSE barici stvarno svi krokodili uzimaju ono malo sto jos mogu. A sve pod okriljem potpore i otvaranja investicijske klime.
LZN(enormalan) na hr nacin!