Lijep promet danas,sve skinuto sa aska.
Čini se da slijedi period kada će se LRH moći kupiti samo sa aska.
LRH je sada dionica koja je skoro pa najviše stradala od (srednje)likvidnijih dionica na ZSE. Ne pratim baš sve, ali čini mi se da je LRH zadnjih dana stvarno pogođena. Sektor koji je po meni najviše stradao su Banke, a LRH je išla čak i ispod njih. Za Banke postoji dosta jak razlog korekcije i činjenica je da su banke na svim tržištima jako stradale (u HR čak manje od prosjeka vani). Za LRH realno ne postoji explicitano opravdanje za ovakav snažan pad. Po meni LRH je sada na točki kada postaje jako zanimljiva svim upućenijim investitorima jer je njen potencijal sada izrazito snažan i moglo bi se lako desitio da investitori prodaju druge dionice i preliju kapitaj u LRH jer mu je ovdje veći potencijal. Ja očekujem veliki povratak kupnje ovdje i čak u jednom momentu će se desiti panika i jako kupovanje po asku kad pojedinci shvate da nema više jeftine LRH. Mnogi sada još uvjek kalkuliraju i pokušavaju pogoditi donju mrtvu točku, ali to se često puta osveti i kada krene panika na gore biti će kasno. Treba voditi računa da je naše tržište dosta tanko i svaki pokušaj jače kupnje će odmah lansirati cijenu LRH.
sve stoji, samo trebaš vidjeti sa kojim količinama su rušili LRH…to je bila lakrdija…povukli su se nalozi na bid-u, mislim da je u jednom trenutku bio samo jedan od 3k i jedan od 2k…tako da je bila idealna za manipulaciju sa po jednom dionicom
više i nema šta kupiti jer je prva prodaja na 4199, prijeti joj blokada….[thumbsup]
11.02.2008. 14:32
Dosta je bilo ronjenja, vrijeme je da zaplivamo…. [thumbsup]
Kak si znao ?[sealed][sealed]
Mladen1:
”
”
više i nema šta kupiti jer je prva prodaja na 4199, prijeti joj blokada….[thumbsup]
Blokada na 3932
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.256 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun
3. KD BPD D.O.O. 2.444 0,81 Osnovni račun [color=red]+8[/color]
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 2.200 0,73 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM 1.950 0,64 Skrb. račun [color=red]+50[/color]
6. PBZ D.D. 1.700 0,56 Osnovni račun
7. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
8. HPB D.D. 1.506 0,50 Skrb. račun [color=red]+47[/color]
9. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 1.426 0,47 Skrb. račun
10. ABANKA D.D. 1.256 0,42 Osnovni račun
Ukupno: 88,20
ovo je za fond sića, ( 64 komada do 4100 ), ali za jednog malog ivestitora lijep prosjek ulaza…..
ps
šteta što se nema casha, a ulaz 5400……..
Mislim da je za nas dioničare LRH pozitivno to što je gradonačelnik ušao u nadzorni odbor.Znači da imaju neke planove,da će se nešto uskoro pokrenuti.U časopisu Javna Dionička Društva piše da će se sudski spor rješavati početkom ove godine,znaći uskoro[thumbsup]
Mislim da je za nas dioničare LRH pozitivno to što je gradonačelnik ušao u nadzorni odbor.Znači da imaju neke planove,da će se nešto uskoro pokrenuti.U časopisu Javna Dionička Društva piše da će se sudski spor rješavati početkom ove godine,znaći uskoro[thumbsup]
Zavisi kolega kako gledate na to.Taj isti gradonačelnik lobira za podjelu dionica radnicima po povlaštenim uvjetima, a bome i obrtnicima iz Opatije.Ako se to dogodi, znate gdje smo mi mali dioničari?
U Opatiji na šetnici sa gitarom i šeširom ispred.[cool]
Ma pustite to,on je političar i ulizuje se raji.Možda je zato i postavljen u nadzorni odbor jer se “jako angažirao”.Ne vjeruje da ima šanse kod Driva i Rumenog da nešto izlobira.Ali u pravu ste,nikad ne reci nikad pogotovo u politici.Mislim ipak da je to izvalio s ciljem da se šarmira lokalne močnike.[rolleyes]
Puno Muzurovih glasača 2009 neće više zaokružit njegovu listu, ali je pitanje tko drugi vrijedi u Opatiji. Da je po IDS-u Liburnija bi otišla za milion eura, kao što su prodali teren pored zgrade općine, pa sad netko drugi tamo prodaje kvadrat stana za 10000 eura. Za HDZ Opatijci neće previše glasat, barem ne domaći, a prišlići ?
Netko je danas odlučio vezat ovu dionicu na 3700, i to konačno sa donje strane