ovo je super za male dioničare sad vise ne budu prodavali za 4000 .
mislim da je svima jasno da nebu išlo ispod 5300 do 8000 e sad kad će biti biti će
mislim da je ovo firma koja se prodaje i biti će prodana (u dvije godine sigurno zarada min 30%)
Sad bi se mogao brko pojaviti u ulozi spasitelja da izađe singapurcima u susret i kao spasi prodaju LRH i razvoj opatije. Bila bi to win-win-win situacija. Njemu politički bodovi i pare, kupcima preduvjeti za širenje, a Darku i nama… 🙂
Malo mi je čudno da su toliko stvari radili zbog budućeg kupca (Šehanović, web, čišćenja) pa da onda tako ozbiljan kupac ovako odustane. Smrducka nešto, a čim smrducka moglo bi biti dobro.
Ako gradonačelnik nezna kako, a želio bi biti bogat i slavan,neka pita dubrovaćko gradsko vijeće kako se mjenjaju prostorni planovi kada je investicija u pitanju
kolege,
s odmakom od par dana neka pitanja su ostala visiti u zraku;
– dali je u pravu novinarka jutarnjeg Dora Koretić ili novinar poduckun Davor Žic, odnosno dali su u pitanju gabariti gradnje ili cijena?
– dali je aktualan još datum 31. siječanj do kada singapurski fond ima ekskluzivu vođenja pregovora tet a tet, a obzirom se nitko službeno nije oglasio
kolege,znam da znadete, ali danas se gradonačelnik Opatije oglasio u NL, po pitanju nedozvoljavanja maltežanima nagrđivsnje dragog nam i jedinog kvarnera.
Možda je kolega Yako u pravu.
Sad kad se u sljedećem broju Ivo Dujmić, zvani šmajser, oglasi o javi da eto nije naš sve potjerao
Evo kolega Davor je prenio koliko je kolega Daniel bio zadovoljan Opatijom, pa je to i objavio u Daily Mailu.
E, sad, još ako se na valu pozitivnih emocija šmajser goluruk baci na singapursko vozilo u odlasku…