LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trebalo bi utvrditi dali dotični novinar ima dionice jer ovo je krivicno djelo(vanka) dok ovdje sve prolazi

Evo moj nalog na kupnji 3800 nitko ne grize idem ga stavit na 3820haha

Evo 3900 ne vidim se

Meni se cini da se to uopce ne prodaje..Netko je na pocetku ovoga vala rekao da je ovo sve namjestaljka da se izadje na 4180. Izgleda da je bio u pravu.

Imas pravo sigurno. Evo bonus Sehanovicu je isplacen da se izvuku novci, stranice su promijenjene da se zavara trziste, a Ostoja i Dujmic lazu kako bi netko iskrcao par stotina tisuca kuna dionica po 4180 kn. Zvuci logicno zar ne?

Poanta cijelog dana je dionica vrijedi 3900

Ja sam izašao još jučer. S pola. Ostatak ne dam.

Da li si samo imao puno sreće (u timingu izlaska) ili si nesto načuo unaprijed ? 🙂

kolege,
odlično da sada znamo koja je referentna točka, odnosno koliko Darko Ostoja traži za SN Hildingov paket.

“Naši izvori, naime, kažu kako su kupci definitivno odustali, ali do 31. siječnja traje ekskluzivni rok za pregovore samo s ovom tvrtkom, nakon čega će se nastaviti pregovori s dva nova zainteresirana potencijalna kupca.”

The show must go on!

@kvart

Nešto se jučer uskomešalo pa sam izašao i ja s polovicom. Čisto iz opreza… danas već kupio polovicu prodanog jučer.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

@Malidion, bilo bi još bolje saznati koliko su Singapurci bili spremni ponuditi. Ili su samo išli u razgledavanje.

Malo je pravih kupaca za bilo što u RH. Ovo što dolazi ovdje je špekulantski kapital, kupuje se isključivo ispod cijene ili uz isključivi dogovor sa politikom

Nije to baš tako… ok ja vrtim stalno lovu i meni ne paše preduboko ući u LRH ali netko kome novac neće trebati narednih par godina a možda i kraće (ako se nađe kupac) mislim da nema bolje prilike od ove na čitavoj burzi. MOžda OPTM ali ovo je ipak druga priča, to su naši najvredniji hoteli i to na famoznim lokacijama. Uz niske kamate na štednju ja ne vidim bolji način za uložiti lovu nego ovdje. Moja cura je kupila i drži do prodaje, ona nema vremena baviti se našim poslom.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

New Report

Close