LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je, skriveni je. Samo pitanje s kojom kolicinom. Jucer sam kupovao od njega. 🙂
U 12 bi se trebalo vidjeti, sta ne?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ako je po dogovoru sa sindkatom(oko povećanja plaća) mislim da sve bude riješeno u 30 dana

Možeš pojasniti kolega? Plaće-sindikati… što?

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

dogovor uprave i sindikata je odgođen zbog pot. kupca

skriveni nije bio skriveni.

@101
hvala kolega

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Zanimljiva situacija.

Ako netko zeli prodati po bidu, trenutno ne moze vise od 28kom do 3840.
S druge strane, za one zakasnjele kupce s dubljim dzepom, sad kad se maknulo ovih 100kom na 4300, ne moze se odjednom počistiti vise od 180kom do 4400.

LRH raste polako, ali stabilno, kao Klub zastupnika Milana Bandića.

Brzo se ispuhao optimizam

Dalibore što misliš koliko vrijedi ostatak neprodane nefunkcionalne imovine?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

https://www.remisens.com/cms_media/web/biz/natjecaji/LRH-imovina_namijenjena_za_prodaju_1.pdf

ovo poduzeće posjeduje pola najvrijednijih nekretnina Liburnije

To je stari spisak koliko se ja sjećam

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Ima negdje noviji?

New Report

Close