“Za cijenu po dionici većinskim vlasnicima, primjerice, ako bi to bilo 5000 kn, nastupila bi i obveza objave javne ponude ostalim dioničarima”.
Zanima me iz ovog članka sa kraja godine kako je cijenjena novinarka došla upravo do te brojke ?
Vjerojatno je koristila metodu tržišnih multiplikatora 😉
Ja mislim da ako se singapore prica realizira onda pricamo o 2 ili 3 mjesecu.
Zašto mislite da će proći toliko vremena otkako su najavili početak dubinskog snimanja (27.12. – obavijest na burzi) ?
Ne bi u relativno kratkom vremenu sve trebalo biti jasno (ponuda ili ne) (postignut dogovor oko cijene ili ne) ?
Zašto mislite da će proći toliko vremena otkako su najavili početak dubinskog snimanja (27.12. – obavijest na burzi) ?
Ne bi u relativno kratkom vremenu sve trebalo biti jasno (ponuda ili ne) (postignut dogovor oko cijene ili ne) ?
[/quote]
Iz iskustva znam da od početka dubinskog snimanja pa do realizacije prođe minimalno 3-6 mjeseci (nekad i duže), zavisi o kupcima i kompleksnosti transakcije. Isto tako, iz iskustva samo se oko 20%-30% dubinskih snimanja realizira.
E sad, obzirom da se već tjednima naveliko priča o preuzimanju smatram da se dubinsko snimanje već odavno provelo i da je transakcija u poodmakloj fazi te je objektivno očekivati objavu kroz dva mjeseca.
Nemam LRH, a želio bih je imati, ali se tresem 🙂
Kako bilo, samo neka se proda, zaslužili ste…
kolege,
čak ni 27.prosinca, a naravno ni poslije nije bio ovakav promet s LRH kao danas.
Samo komentar…
držim palčeve sbim lrhovcima da napokon netko nešto zaradi i ponese kući a ada to ne budu gaće na štapu
nma veze hoce li biti 5000 ili 5500, samo nek napokon ljudi ovdje opet počnu zarađivati
a tata dalibor može u zasluženu mirovinu- dočekao je onmo što je najvio protivno svim nevjernim tomama.
držim palčeve sbim lrhovcima da napokon netko nešto zaradi i ponese kući a ada to ne budu gaće na štapu
nma veze hoce li biti 5000 ili 5500, samo nek napokon ljudi ovdje opet počnu zarađivati
a tata dalibor može u zasluženu mirovinu- dočekao je onmo što je najvio protivno svim nevjernim tomama.
I nek se prodaju prije HMST da i dobije i okladu 🙂
kolege,
čak ni 27.prosinca, a naravno ni poslije nije bio ovakav promet s LRH kao danas.
Samo komentar…
pa zadnje par godine vidimo isti scenarij: nada => rast dionice => #samostonije
it ain’t over till it’s over
Kolega Matejt,
vjerujem da smo pri kraju procesa, a također vjerujem u Ostojinu postojanost kod valorizacije pri prodaji.
Odnosno pozdravljam Vašu procjenu.
Hm nestao onaj nalog na 4300 koji je bio zadnje utočište potencijalnih uskokovića. Ovo je sad zanimljivo.