LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“Za cijenu po dionici većinskim vlasnicima, primjerice, ako bi to bilo 5000 kn, nastupila bi i obveza objave javne ponude ostalim dioničarima”.

Zanima me iz ovog članka sa kraja godine kako je cijenjena novinarka došla upravo do te brojke ?

Vjerojatno je koristila metodu tržišnih multiplikatora 😉

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Ja mislim da ako se singapore prica realizira onda pricamo o 2 ili 3 mjesecu.

Zašto mislite da će proći toliko vremena otkako su najavili početak dubinskog snimanja (27.12. – obavijest na burzi) ?
Ne bi u relativno kratkom vremenu sve trebalo biti jasno (ponuda ili ne) (postignut dogovor oko cijene ili ne) ?

Ja mislim da ako se singapore prica realizira onda pricamo o 2 ili 3 mjesecu.

Zašto mislite da će proći toliko vremena otkako su najavili početak dubinskog snimanja (27.12. – obavijest na burzi) ?
Ne bi u relativno kratkom vremenu sve trebalo biti jasno (ponuda ili ne) (postignut dogovor oko cijene ili ne) ?
[/quote]
Iz iskustva znam da od početka dubinskog snimanja pa do realizacije prođe minimalno 3-6 mjeseci (nekad i duže), zavisi o kupcima i kompleksnosti transakcije. Isto tako, iz iskustva samo se oko 20%-30% dubinskih snimanja realizira.
E sad, obzirom da se već tjednima naveliko priča o preuzimanju smatram da se dubinsko snimanje već odavno provelo i da je transakcija u poodmakloj fazi te je objektivno očekivati objavu kroz dva mjeseca.
Nemam LRH, a želio bih je imati, ali se tresem 🙂
Kako bilo, samo neka se proda, zaslužili ste…

Rastimo zajedno...

Hotel Ambasador čeka, nadam se novog vlasnika, a ne poćetak sezone.

kolege,
čak ni 27.prosinca, a naravno ni poslije nije bio ovakav promet s LRH kao danas.
Samo komentar…

držim palčeve sbim lrhovcima da napokon netko nešto zaradi i ponese kući a ada to ne budu gaće na štapu

nma veze hoce li biti 5000 ili 5500, samo nek napokon ljudi ovdje opet počnu zarađivati

a tata dalibor može u zasluženu mirovinu- dočekao je onmo što je najvio protivno svim nevjernim tomama.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

držim palčeve sbim lrhovcima da napokon netko nešto zaradi i ponese kući a ada to ne budu gaće na štapu

nma veze hoce li biti 5000 ili 5500, samo nek napokon ljudi ovdje opet počnu zarađivati

a tata dalibor može u zasluženu mirovinu- dočekao je onmo što je najvio protivno svim nevjernim tomama.

I nek se prodaju prije HMST da i dobije i okladu 🙂

Rastimo zajedno...

kolege,
čak ni 27.prosinca, a naravno ni poslije nije bio ovakav promet s LRH kao danas.
Samo komentar…

pa zadnje par godine vidimo isti scenarij: nada => rast dionice => #samostonije

it ain’t over till it’s over

Kolega Matejt,
vjerujem da smo pri kraju procesa, a također vjerujem u Ostojinu postojanost kod valorizacije pri prodaji.
Odnosno pozdravljam Vašu procjenu.

Hm nestao onaj nalog na 4300 koji je bio zadnje utočište potencijalnih uskokovića. Ovo je sad zanimljivo.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Izgleda da je skriven na 4200

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

ajmo ga razotkrit’

New Report

Close