LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

5500 je ocekivano.
sve iznad odlicno.

I ja se slažem sa kolegom bitno je da se proda

Prodati će se ne brinite, ako ne sada onda malo kasnije-skuplje. Jedna je Opatija i može raditi bolje zimi nego ljeti, ali ne na ovaj način. Gazda je napravio koliko je mogao, a za sljedeći iskorak treba puno novog znanja i kapitala. Prava je šteta što vjerojatno nećemo imati priliku sudjelovati u daljnjem razvoju!

Nekad davno LRH se obračunavala po principu cca. 1 m2 hotela = 1 dionica=1000 DEM. Pošto smo sada 2019. godina i imamo euro i ako uzmemo sve parametre u obzir cijena bi morala biti značajno viša od 7500 kn. LP svim dioničarima koji su glasali za dividendu.

Pretpostavljam da su g.Sestan i onaj idući iza njega prikupili veću količine ipak cca 4000kn, kad su se pojavili u Top-10 skupljajući po 3800. Znaci da im prosjek vjerojatno oko te prve cifre.
Ovo jos uvijek nije tako los ulaz za sve nas koji vjerujemo u realizaciju deala.

Da, prerano si bio prodao.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Jbga……..uči se na greškama…….zato sad ulazio skuplje……:)

Nisi nista propustio. Bolje sada uci pred prodaju, nego 3 god tu camit.

Ja camim 13 godina haha

Ali kad gledam opcenito burzu malo nas se oparilo tako da sam zadovoljan i sa pozi. Ishodom

“Za cijenu po dionici većinskim vlasnicima, primjerice, ako bi to bilo 5000 kn, nastupila bi i obveza objave javne ponude ostalim dioničarima”.

Zanima me iz ovog članka sa kraja godine kako je cijenjena novinarka došla upravo do te brojke ?

Ako ide ići će u rasponu 5500-6000. Ja tako mislim da nebi Ostoja prodavao ispod 110 tis eur po sobi

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

New Report

Close