Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Sokoliću, Amadria hotel Park Capital u Jurišićevoj uređen je za cca 130.000 EUR po sobi
svakom na znanje i razmišljanje
Pitanje. Koliku premiju ovdje očekujete?
razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.
Pitanje. Koliku premiju ovdje očekujete?
25%
Najbolje da odgovori onaj (oni) koji se iskrcavaju paketicima od 10/20 kom po 4120……
..ma to nema apsolutno nikakve veze s prodajnom cijenom…koliko je samo dionica prodano na hupz po 3300 kuna a otkupna je išla iznad 3900 kn..tako da treba pričekati može biti 4200 a može biti i blizu 6000 kn vidjet ćemo…
..ma to nema apsolutno nikakve veze s prodajnom cijenom…koliko je samo dionica prodano na hupz po 3300 kuna a otkupna je išla iznad 3900 kn..tako da treba pričekati može biti 4200 a može biti i blizu 6000 kn vidjet ćemo…
[/quote]
I ja sam HUPZ prodao prerano zato jer sam vec bio dovoljno zaradio i smatrao sam da cu na nekim drugim dionicama bolje zaraditi..tako da sada cekam do realizacije
kolege,
znači nećemo morati platiti porez na kapitalnu dobit za 2018.,jel tako?
Inače bijah u Opatiji u zadnjih par dana. Grad je krcat,temperatura je bila 12 stupnjeva, u našim hotelima mjesta nema…..
Da imam love ja bih to kupio od Darka, u ovoj investiciji greške nema.
Nadam se da nije na kraju popustio i smanjio traženo i očekivano.
kolege,
želim nam svima sretnu 2019.
Brzi rasplet i Daliborova procjena za početak Nove bi taman sjeli na volej…..