LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, ali od tada do danas je bilo nekoliko trčanja u segment promatranja i uvijek bi se uprava očitovala oko toga, ali koliko se sjećam, nikada nije bilo izrijekom spomenuto da je u tijeku dubinsko snimanje. Svaki put do sada uprava bi dala nekakav općeniti odgovor. Ovoga put odgovor je neusporedivo konkretniji.
To može izgledati kao sitničarenje, ali meni je dosta bitno.

Ja sam našao samo dva segmenta za promatranje u ove tri godine i to 10.12.2015. i 19.6.2018. Uprava u ta dva slučaja koliko vidim nije ništa objavila, nisam siguran jesu li obavezni odgovoriti na upit burze i šalje li burza automatski upit. Tada je bio direktor Šehanović, možda je novi direktor oprezniji sa obvezama prema ZTK i pravilniku burze i europskim propisima…
U biti slažem se sa ValueWalkom koji je to mnogo jednostavnije rekao

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Singapurski investicijski fond dubinski snima tvrtku LRH

http://novilist.hr/Vijesti/Regija/node_1585/Singapurski-investicijski-fond-dubinski-snima-tvrtku-LRH

Ja bi rekao da na ZSE i u HANFA-i malo više glume da rade, pa sada nakon Agrokora pokazuju mišiće na glupostima

Uvijek je bilo tako u Hanfi, čak i prije famoznog Agrokora.

Što je ovo neki skriveni prodajni nakog na 4080?

Je. Dvojka.

A koji je drugi koji provodi dubinsko snimanje, a možda je tu još ostao i treći?
Sad kad u zadnji čas pobjede Austrijanci….

Imam nešto SNHA alfabeta, nadam se da bude od toga neke koristu

A koji je drugi koji provodi dubinsko snimanje, a možda je tu još ostao i treći?
Sad kad u zadnji čas pobjede Austrijanci….

Dosadašnja praksa je pokazala da Adris ulijeće pred kraj, ne treba njima ni dubinsko ni ništa, tako je bilo s Hupzom.

Nek se proda pa makar i po 4000

Međudionički ugovor vaga za LRH

Idemo dalje. Pojavljuju se i prve sramežljive procjene “da čitav LRH ne vrijedi manje od 200 milijuna eura”. Tko misli da vrijedi 200 milijuna eura, mislim da mu je sadašnja burzovna cijena izvrsna prilika za izlazak. U javnoj ponudi neće dobiti bogzna koliko više, a do javne ponude bi moglo proteći vremena.

Prije 2 god se pricalo da je dosla ponuda po 4500kn. Trenutno nam drzava ulazi u investicijski rang. Tako da je 5000kn neki minimum, samo je pitanje koliko Ostoja trazi.

kolege,
prisjetimo se Daliborovog lipanjskog izračuna iz Šehanovićeve otpremnine.
Čovjek si je stvarno dao truda.
Procjenio je , naime, firmu između 200 mil eur i 250 mil eur.
Zaključio s 220 mil eur, odnosno 5350kn po dionici.

Međudionički ugovor vaga za LRH

Idemo dalje. Pojavljuju se i prve sramežljive procjene "da čitav LRH ne vrijedi manje od 200 milijuna eura". Tko misli da vrijedi 200 milijuna eura, mislim da mu je sadašnja burzovna cijena izvrsna prilika za izlazak. U javnoj ponudi neće dobiti bogzna koliko više, a do javne ponude bi moglo proteći vremena.

pa ostoja zeli 12.5xebidta. pitanje je samo kojeg ce uzeti. po planu za 2019 zbog renoviranja je pao na 126 mio kuna ali vec 2020 pricamo oko 150 mio kuna. znaci ako uzmemo 140 kao neku pozitivnu sredinu pricamo o cijeni tipa 5800 kuna.

#samostonije

New Report

Close