Ja se nadam da će kupac kupiti alfabete
Ostalo mi još samo tamo nešto papirića
Pa čak i da ih kupi to za tebe ne mora ništa značiti jer isti (papirići) nisu na uredjenom odnosno vise nikakvom trzistu pa u tom smislu ne postoji obveza javne ponude i otkupa dionica od manjinskih dionicara. Ako si mislio na elegantnu izlaznu strategiju…
Ako sam ministar kaze:
“Po mojim saznanjima, Opatija će uskoro dobiti novog vlasnika Liburnia Riviera Hotela. Vode se ozbiljni pregovori i dođe li do realizacije, to će biti ozbiljan iskorak za Opatiju. Nadam se da će se to uspješno završiti jer se radi o jednom od najboljih rješenja za opatijsku hotelsku tvrtku i samu Opatiju.”
sta onda reci?
Ako sam ministar kaze:
"Po mojim saznanjima, Opatija će uskoro dobiti novog vlasnika Liburnia Riviera Hotela. Vode se ozbiljni pregovori i dođe li do realizacije, to će biti ozbiljan iskorak za Opatiju. Nadam se da će se to uspješno završiti jer se radi o jednom od najboljih rješenja za opatijsku hotelsku tvrtku i samu Opatiju."
sta onda reci?
Mozda dobijemo najljepsi novogodisnji poklon 😉
Sretan Božić sekto!!
Sve je to za sada samo wishful thinking……kao i do sada.
da. i kod mene je ta misao #samostonije
Za LRH konačno zagrizao ozbiljan svjetski igrač, ali zanima ih samo Opatija
Nastavlja se s wishful thinkingom. Informacije na kapaljku. Hoće li ZSE nastaviti uspješno ignorirati vijesti?
Nisam očekivao da će se nakon lokalne razine i Ivinog pozitivnog mišljenja, sada i državni nivo u liku Garija morati očitovati.
E,pa i taj je upravo dao svoj blagoslov.
Jel to sada to?