LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja se nadam da će kupac kupiti alfabete
Ostalo mi još samo tamo nešto papirića

Pa čak i da ih kupi to za tebe ne mora ništa značiti jer isti (papirići) nisu na uredjenom odnosno vise nikakvom trzistu pa u tom smislu ne postoji obveza javne ponude i otkupa dionica od manjinskih dionicara. Ako si mislio na elegantnu izlaznu strategiju…

kolege,
želim vam sretan Božić

Sretan Božić

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Ako sam ministar kaze:

“Po mojim saznanjima, Opatija će uskoro dobiti novog vlasnika Liburnia Riviera Hotela. Vode se ozbiljni pregovori i dođe li do realizacije, to će biti ozbiljan iskorak za Opatiju. Nadam se da će se to uspješno završiti jer se radi o jednom od najboljih rješenja za opatijsku hotelsku tvrtku i samu Opatiju.”

sta onda reci?

Ako sam ministar kaze:

"Po mojim saznanjima, Opatija će uskoro dobiti novog vlasnika Liburnia Riviera Hotela. Vode se ozbiljni pregovori i dođe li do realizacije, to će biti ozbiljan iskorak za Opatiju. Nadam se da će se to uspješno završiti jer se radi o jednom od najboljih rješenja za opatijsku hotelsku tvrtku i samu Opatiju."

sta onda reci?

Mozda dobijemo najljepsi novogodisnji poklon 😉

Sretan Božić sekto!!

www.lociraj-popust.com

Sve je to za sada samo wishful thinking……kao i do sada.

Nista u ovoj godini jer nakon 1.1. porez pada sa 4 na 3%.

Sve je to za sada samo wishful thinking……kao i do sada.

da. i kod mene je ta misao #samostonije

Za LRH konačno zagrizao ozbiljan svjetski igrač, ali zanima ih samo Opatija

Nastavlja se s wishful thinkingom. Informacije na kapaljku. Hoće li ZSE nastaviti uspješno ignorirati vijesti?

Mogla bi objava nakon Nove Godine!

Nisam očekivao da će se nakon lokalne razine i Ivinog pozitivnog mišljenja, sada i državni nivo u liku Garija morati očitovati.
E,pa i taj je upravo dao svoj blagoslov.
Jel to sada to?

A neka ste dočekali.
Čestitke ustrajnima !
Još ovo, i opte, i gotovo je.

New Report

Close