LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim i međimurcima se sviđa Opatija. Nitko ne komentira novoga u TOP 10.

Dujmić: Dobre hotelske kuće ulažu u destinaciju, za razliku od Liburnia Riviera Hotela u Opatiji

Evo malo o Dujmićevom statusu.

Dujmić: Dobre hotelske kuće ulažu u destinaciju, za razliku od Liburnia Riviera Hotela u Opatiji

neka drug brko obeca da ce prodati i svoj dio koje imaju opcine i da vidis kako ce se brzo prodati.

neka drug brko obeca da ce prodati i svoj dio koje imaju opcine i da vidis kako ce se brzo prodati.
[/quote]

Pa upravo je to i napravio…

Aha !
Ide novi krug na 4120.
🙂

Nema tu kruga dok se ne objavi konkretna informacija, no pozitivno je sto politicari hoce prodati svoj dio.

A ti si isto naivan…. to ti Zajebowski piše. On i onaj Žic koji je alterego drugog lika.

Oni su ti poznati profesionalci od zanata… doduše u provincijalnim glasilima, al gle… pametovanje o strategiji turizma je u rangu pisanja o cijeni grincajga. Nes ti naših instant priučenih analitičara.

#samostonije. ovaki postovi na fb samo je drukanje naroda…u smislu opravdanja svoje neefikastnosti.

Kolega Gorans,
i ja mislim da je to bila poruka borca

Rezervirajte vi za svaki slučaj “Đeksona” krajem godine, doći ću i ja pozdravit, platit rundu…

kolege,
jel to Međimurci, koje je YakoFuko prepoznao u top10 kao nove, kupe svaki dan 20 do 30 komada do 3800kn?

Pomalo si čalabrcnu, da se ne vidi prejako.
Možda grješim

New Report

Close