Vidi se da ste novi. Informacije su sljedeće: ako je cijena na 3.600 kn, LRH nije prodana. Ako je iznad toga, prodana je. I tako u krug.
[/quote]
LRH realno vrijedi 2200-2500 kuna,po meni!
Samo vrlo mali free float "drzi cijenu vise"!
[/quote]
slicno si pokopao i RIVP
ima li po tebi neka dionica iz tur. sektora koja vrijedi?
Vidi se da ste novi. Informacije su sljedeće: ako je cijena na 3.600 kn, LRH nije prodana. Ako je iznad toga, prodana je. I tako u krug.
[/quote]
[/quote]
slicno si pokopao i RIVP
ima li po tebi neka dionica iz tur. sektora koja vrijedi?
[/quote]
Vrijedi i LRH i RIVP.Samo je trenutno na trzistu LRH znatno precjenjena,po meni.RIVP je sada manje precjenjena nego LRH,po meni!
Za RIVP se ispostavilo da sam u pravu zar ne?Na oko 45 sam prognozirao u ljeto da ce to doci oko 30 kuna ili ispod .Dakle nije naknadna pamet,a provjerite sto sam pisao za LRH ranije kada je bila daleko iznad 4000 kuna?
Ima i drugih vrijednih dionica u turistickom sektoru,samo im je ,barem vecini,po meni likvidnost premala da bih bio zainteresiran za njih.
Nase piskaranje ovdje nema niti moze imati bilo kakav utjecaj na kretanje cijene na trzistu.
[/quote]
[/quote]
Možda bi ovakvo sipanje iz rukava brojeva mogao potrkrijepiti nekom činjenicom, tezom, modelom, brojem i sl.?
@bisakovi, kada je cijelo trziste u svijetu potpunulo preko 20%, kada je S&P zaronio ispo 25000, ti ne govoris da je u biti LRH pala u prosjeku mozda najmanje.
ali ne da mi se objasnjavati dalje…
P.S.
i ja cu biti prorork i reci da u roku od 12-24 mjeseca ide nova kriza. i sto to znaci za cijenu LRH na ljeto= nista!
Ma,u pravu ste.Mi smo generalno pali znatno manje do sada,ali ,na zalost,recesija ili kriza u svijetu ili samo znatnije usporavanje rasta imati ce,sigurno po meni velikog utjecaja na turizam .
Takoder, brojke iz izvjesca LRH -3Q ,za mene,ne djeluju obecavajuce.
U politici ništa nije slučajno, pa tako nije slučajno ni da opatijski gradonačelnik stavlja ovaj status baš sada. Možda druka? Ili možda želi pripremiti javnost na sljedeći korak.
Te politicare ne mozes shvatiti. On bi da lrh ulaze u infrastrukturu Opatije. Pa da nema tih turistickih kuca, Opatija bi bila rupa. A dok je bio u lrh onda ju je samo sisao, tada se nije bunio.
Treba pročitati par puta.
Nekako je rezigniran, ništa ne piz.i kakav bi taj kupac trebao biti, dakle odgovara mu ili mu ne odgovara ali zna da je gotovo pa senzibilizira glasaće, raju jel.
Ili se vratio kući sa Božićnog sajma na Slatini pa mu se pričinjavaju bijeli zečevi prodaja LRH.
Inače, istine radi,upravo suprotno, LRH je obnavljajući svoje hotela i način kako je to napravila, podigla razinu destinacije
Ima na fejsu još jedan Dujmićev odgovor na tu temu:
“Dragi Robert, slažem se. Ali vjerujem u bolje dane po pitanju Liburnije, a to će pak biti zamašnjak svemu ostalom. Lp, Ivo”
Ako će “bolji dani” doći jer će prodaja LRH “biti zamašnjak svemu ostalom”, to znači da on očekuje,ž neki veliko ime. Spominjali su se Falkensteiner i OHM grupa, po meni bi Austrijanci bili prirodni kupci.
U politici ništa nije slučajno, pa tako nije slučajno ni da opatijski gradonačelnik stavlja ovaj status baš sada. Možda druka? Ili možda želi pripremiti javnost na sljedeći korak.
on sebe, kao i banditic, naziva zastitnikom malih (dionicara).
a djela mu govore upravo suprotno.
bas zbog njega i opcina ti isti mali ne mogu dobiti dobru cijenu jer nitko nece kupiti nesto gdje te ovakvi maltretiraju sa svojih 25%+1 dionicom i mesijanskom ulogom, kako oni sebe vide.
Hoćeš reći da političari nisu uvijek iskreni, da često rade upravo suprotno od onoga što proklamiraju i da si stalno pripisuju zasluge za ono što nisu učinili?
Ne bih nikad rekao.
Ali za ovo konkretno Dujmićev javljanje postoje samo dva razloga:
1) ima dionice LRH i želi ih utopiti – prema imovinskoj kartici njegova supruga ima 10 dionica LR
2) želi pokazati da ima info o novim vlasnicima koji će preporoditi Opatiju pa da si i za to može pripisati zasluge
Već sad se Opatija razbacuje novcem na raznorazne poticaje tipa 32.000 kn za otvaranje obrta ili poduzeća, prvo dijete 10.000 kn pa plus 5 za svako sljedeće, besplatni udžbenici… Od kapitalnih projekata koji se nisu financirali iz EU tu je kongresna dvorana, a treba im još dom zdravlja u najmanju ruku, moguće i policijska stanica ili sam nešto pobrkao. Uglavnom, nije problem potrošiti.