Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
2019 mozemo odmisliti i racunati na 2020.
ebidta ce tada biti 150mio kuna. puta 12 =》 bit ce 6000kuna/dionico.
#samostonije
Moj Matej do 20 jos 2 godine jedna kriza i ode sve nanovo jos 5 god i gdje smo .sad da gazda kaze 5 idemo ca i krcamo se u druge vlakove ovo oko 4 (3g)nema vise smisla.jedino dobro je sto netrosimo peneze. Za mene je realna cijena 5 270 i to bi bila super win sit. Kako ostale Dion. Stoje
Novi,
Nakon dugo vremena neki promet. Neke nove informacije?
Vidi se da ste novi. Informacije su sljedeće: ako je cijena na 3.600 kn, LRH nije prodana. Ako je iznad toga, prodana je. I tako u krug.
Evo imate na internet stranicama, ide kompletna renovacija hotela Ambasador i vile Ambasador koja također dobiva 5*, hotela Marina i Mediterana, te vjerojatno ostatak hotela Istre novim sobama. S ovim investicijama praktički svi hoteli biti će potpuno obnovljeni. Jedino ostaje hotel Kristal i odgođena investicija u auto kamp Medveja. Na žalost investicije u LRHC odgođene su za jesen 2019., odnosno dogradnja hotela Albatros, a govori se i o povećanju kapaciteta hotela Epidaurus i mogućnost prelaska na 4* i Albatrosa na 5*, vidjet ćemo (potpuno popunjeni bili do kraja)…
koga zanima, na internet stranici objedinili su pregled investicija za 2019. godinu, hotel Admiral je također u obnovi
https://www.liburnia.hr/hr/novosti-remisens
kolege,
znači svi hoteli će biti uređeni, nema se više šta uređivati….
Jako puno je obnovljeno, a ima još dosta prostora za organski rast. Ostaje za obnovu hotel Kristal i auto kamp Medveja gdje će se vjerojatno graditi apartmansko naselje jer je investicija velikih 67 mil kn. Gradnja hotela Zagreb u Opatiji sa 120 soba je na čekanju zbog neizglasavanja prostornog plana. Dio imovine za prodaju obnavlja se i stavlja u funkciju smještaja zaposlenika. Po meni, imalo bi smisla razmisliti i o obnovi vile Danice i hotela Miramar u Lovranu i pretvoriti ih u apartane, vjerojatno bi dobili novih 40-ak apartmana. Ima još dosta prostora za rast,ali puno je i odrađeno. Kao što sam i napisao i u Cavtatu ima također još dosta prostora za rast.
Vidi se da ste novi. Informacije su sljedeće: ako je cijena na 3.600 kn, LRH nije prodana. Ako je iznad toga, prodana je. I tako u krug.
[/quote]
LRH realno vrijedi 2200-2500 kuna,po meni!
Samo vrlo mali free float “drzi cijenu vise”!
Pa vrijedi bar nešto za razliku od tvojih komentara:)
[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table
LRH realno vrijedi 2200-2500 kuna,po meni!
Samo vrlo mali free float "drzi cijenu vise"!
Jeli mozes tome staviti koji argumenat? Mozda vidis/znas neke stvari koji ostali ne vidimo pa zasto ne podjeliti u ova vremena.