Bas gledam na rtl dnevniku reportazu o opatiji, popunjenost je dobra, a nova godina biljezi odlican booking
Mislim da tu nitko nije očajan, nego da si netko štima gubitak na ovoj dionici (a to je već sada -10%)
da na kraju godine plati što manje poreza.
Moje skromno mišljenje.
…kolega porez se plaća samo na prodane dionice na kojima je ostvarena dobit a ne na dionice u portfelju kojima je porasla vrijednost…
Mislim, očit je trud, al jasno je da su to površne Ad-hoc usporedbe s dosta čudnovatim komentarima… koji generalno nemaju veze s vrednovanjem nego su uglavnom kvalitativne prirode. Ne znam sto bih mislio o takvim usporedbama.
I zašto ne bi u usporedbi bila neka Inozemna, a la Melia, Accor i sl. uz jasno pojašnjenje u pogledu sličnosti i različitosti takvih kompanija sa domaćima. Malo to jače razraditi. Postaviti nekakvu investicijsku tezu… a ne da se sve vise manje-svodi na komentiranje omjera i njihovu usporedbu. Mene bi zanimala osjetljivost…. kako bi se kretala cijena u ovisnosti od podbačaja/prebačaja top line-a i bottom-line-a za odredjeni postotak? U različitim modelima vrednovanja i sl.
Evo imate na internet stranicama, ide kompletna renovacija hotela Ambasador i vile Ambasador koja također dobiva 5*, hotela Marina i Mediterana, te vjerojatno ostatak hotela Istre novim sobama. S ovim investicijama praktički svi hoteli biti će potpuno obnovljeni. Jedino ostaje hotel Kristal i odgođena investicija u auto kamp Medveja. Na žalost investicije u LRHC odgođene su za jesen 2019., odnosno dogradnja hotela Albatros, a govori se i o povećanju kapaciteta hotela Epidaurus i mogućnost prelaska na 4* i Albatrosa na 5*, vidjet ćemo (potpuno popunjeni bili do kraja)…
je.. u pravu ste kolega, krivo sam se izrazio. Mislim da si štimaju rezultat tj vrijednost portfelja.
Vjerojatno nisu jedini koji to rade na kraju godine. Razlozi su mnogi.
Moje mišljenje, skromno !
evo natječaja:
dakle od prodaje ocito nista
kolege,
ako ništa drugo bar da se pozdravimo, nitko veç dugo nije ništa primjetio na forumu…
Pa ako treba da propadnemo zajedno…