Dubrovnik je poznat po ružnim plažama, zato su građani koji su to mogli kroz stoljeća svoje ljetnikovce gradili na Elafitima, Trstenu….Ma čudo jedno da se tamo ikakav turizam uspio razviti. Baš kao i u Opatiji…ma ružne plaže, neopisivo ružne
Što bi tek rekli za HMST, kakva je tek tamo drama, tip mora dati ponudu na 431, a dionica 408. Vjerojatno netko skužio da su Dubrovniku ružne plaže.
stvarno bandic logika poprima razmjere epidemije jer ovo je tipican medisjki spin sto vi sada radite.
uvjeren sam da znate sto je tamo problem, a nisu plaze, ali ovako ispada velika fora a zapravo je sakrivanje bitnog i micanje fokusa od bitnog i istine.
ja kada se rijesim LRH odlazim iz ove kaljuze zvane ZSE, gdje ni odluka o prihvacanju ponude nije dovoljna da joj ljudi povjeruju
Što bi tek rekli za HMST, kakva je tek tamo drama, tip mora dati ponudu na 431, a dionica 408. Vjerojatno netko skužio da su Dubrovniku ružne plaže.
stvarno bandic logika poprima razmjere epidemije jer ovo je tipican medisjki spin sto vi sada radite.
uvjeren sam da znate sto je tamo problem, a nisu plaze, ali ovako ispada velika fora a zapravo je sakrivanje bitnog i micanje fokusa od bitnog i istine.
ja kada se rijesim LRH odlazim iz ove kaljuze zvane ZSE, gdje ni odluka o prihvacanju ponude nije dovoljna da joj ljudi povjeruju
P.S
treba li reci da na bidu vis enema nikoga…pardon 9 dionica. po meni je to lose i nije bas neko “dramljenje”
pa pogledajte samo ovaj “poslovni” portal. preko dvije godine ne moze uvrstiti pravu cijenu ticketa LRHC, dionicu PRVE KOTACIJE, nego ju vozi kroz cijenu LRH sto je gore nego da cijene nema.
pokazite mi jos jedan ozbiljniji ulagacki portal u svijetu (ukljucujuci i afriku!) koji to radi i vodim vas sve na besplatnu klopu.
Ne vjerujem niti ja da ce to luksici kupovati jer se za njih prica da prodaju svoj turisticki biznis u hrv
Bill bi to najgora kombinacija za opatijski turizam ,jer ovo su najgori 🏨 hoteljeri u hrvatskoj ovo say istraturistom pokazalo je pravo lice ( to znaju ljudi Koji rade unutra) kako je stari Ladronico popusio miljardu eura na raznim investicijama u zadnjih nekoliko godina lako moguce da odprde Iz hrvatskoj I pokriju gubitke barem u spanjolskoj banci u kojoj su dionicari jer tu su izgubili I tuzbu protiv vecinskog vlasnika a nakon par Dana u hrvatskoj donijeli su odluku podjeli dividende
LRH mozda postaje opet zanimiva zbog statusa niskog zaduzenja te dobre marze. U vrijeme krize nije lose imati u takvoj prici parkiran novac.
Inace jos uvijek drzi razmisljanje da za korak naprijed treba sacekat jesen/zima 2019 kad bude svima jasno da sa 2020 LRH radi sa punom parom. I sa novom upravom 😉
Ne vjerujem niti ja da ce to luksici kupovati jer se za njih prica da prodaju svoj turisticki biznis u hrv
Bill bi to najgora kombinacija za opatijski turizam ,jer ovo su najgori 🏨 hoteljeri u hrvatskoj ovo say istraturistom pokazalo je pravo lice ( to znaju ljudi Koji rade unutra) kako je stari Ladronico popusio miljardu eura na raznim investicijama u zadnjih nekoliko godina lako moguce da odprde Iz hrvatskoj I pokriju gubitke barem u spanjolskoj banci u kojoj su dionicari jer tu su izgubili I tuzbu protiv vecinskog vlasnika a nakon par Dana u hrvatskoj donijeli su odluku podjeli dividende
[/quote]
Gledajuci Plavu Lagunu i njihovo izvjesce to je jedna od najpodcjenjenijih turistickih dionica. Ne znam o cemu govorite. Ali brojke govore drugacije.
A pozele li Luksici prodati PLAG prodati ce je brze i bolje nego bilo tko u Hrvatskoj.
Ali ne znam zasto bi prodavali nesto sto im donosi profit.
Liburnija je destinacija, hoteli koji su otvoreni minimum 6 mijeseci brojke za pozeljeti dijele see bonusi malo radnika puno soba extra dobit pa cekamo kineze ,Hilton ,Adris ,Plava ,Sol ,engleze francuze
Dajte ljudi ne dramite radi prometa od 50 dionica…😉
Danas 55……..ali uglavnom svaki dan jedna stepenica nize.
Iduca stanica – 3500.