Još dobro da sam postao dugoročni investitor.[lol] [lol] [lol]
Lejzer: ” Posejdone dobri duhu ove teme, daj neke rijeci utjehe. Utjeha u alkoholu hlapi. ” Evo moje utjehe! 4387! [thumbsup] Jedini smo u plusu! [lol] [lol] [lol]
promet punih 47.843, 00 kn [lol] [lol]
Meni se čini da je danas prevladao strah od potonuća turskog broda.Ja nabavio nešto love pa skupio još 20 kom po 4106,00.Nadam se da brod neće potonuti, jer ode onda i moj u k….!!!![pray][pray][pray][pray]
Posejdon: ” Lejzer: ” Posejdone dobri duhu ove teme, daj neke rijeci utjehe. Utjeha u alkoholu hlapi. ” Evo moje utjehe! 4387! [thumbsup] Jedini smo u plusu! [lol] [lol] [lol] ” promet punih 47.843, 00 kn [lol] [lol]
!??!!?
To je promet od SLRS.
LRH ima 599.933,99 kn danasnji promet.
Jučer sam pokušao proći kroz Opatiju.
Dolazim od strane Rijeke i gornja cesta zatvorena, spuštam se na dolnju, a dole semafori, skoro da moraš molit da te puste unutra. Prođeš nekako kroz taj trenutno propali gradić i dođeš u Iku i onda te opet ne puste van iz područja grada Opatije, opet semafori, šahte 30 cm iznad razine asfalta, itd.
Izgleda da i ovakve stvari utječu na dionicu
P.S. Ulazak u Istru je još gori, oni su skinuli asfalt na cesti poslije Brseča, tj zadnji put su ga stavili pred 40 godina
čini mi se da Ilirika JIE i Prospectus u zadnje vrijeme nisu prodali niti jednu dionicu LRH……..
ili ih ne muči likvidnost ili ipak malo više vjeruju u ovu dionicu…
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.256 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun
3. KD BPD D.O.O. 2.452 0,81 Osnovni račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 2.200 0,73 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM 1.900 0,63 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 1.700 0,56 Osnovni račun
7. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
8. HPB D.D. 1.459 0,48 Skrb. račun
9. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 1.426 0,47 Skrb. račun
10. ABANKA D.D. 1.256 0,42 Osnovni račun
Ukupno: 88,17
čini mi se da Ilirika JIE i Prospectus u zadnje vrijeme nisu prodali niti jednu dionicu LRH……..
ili ih ne muči likvidnost ili ipak malo više vjeruju u ovu dionicu…
E ovo je već zanimljiva stvar iako me malo iznenadila.
Ali opet po kojim su cijenama ulazili možda i nije tako čudno.
Pa naravno da vjeruju u dionicu kad je i najelementarnija matematika dovoljna da se bude cool. Trenutna tržišna kapitalizacija LRH je 1,32 mlrd Kn ili cca 182 mil Eura. [lol] Pa to je cijena koliko vjerovatno vrijedi samo hotel Ambasador ( nedavno je za Le Meridien Hotel Lav nuđeno 160 mil Eura). E sad, koliko vrijedi ova naša tvrtkica http://www.liburnia.hr/ koja se nalazi u Opatiji, a ne u Podstrani kod Stobreča? Vrijeme je novac, u ovom slučaju to će se najbolje pokazati[thumbsup]
Trenutna tržišna kapitalizacija LRH je 1,32 mlrd Kn ili cca 182 mil Eura. [lol] Pa to je cijena koliko vjerovatno vrijedi samo hotel Ambasador ( nedavno je za Le Meridien Hotel Lav nuđeno 160 mil Eura). E sad, koliko vrijedi ova naša tvrtkica http://www.liburnia.hr/ koja se nalazi u Opatiji, a ne u Podstrani kod Stobreča?
u Lava sam bio, u Ambasadora nisam, ali mi izgleda puno bolji od Lava, neka je nedavno preuređen.
moramo ipak čekati da netko zbroji 2+2, nadam se da nećemo dugo………
šta će mi i hladna piva u borovini ako mi se više ni ona stvar ne diže….
U ambasadora redovno idem i dobro je sređen. Nedavno je otvoren neki SPA čini mi se. Teretena živi smijeh. Imaju je samo da mogu napisati da je imaju. Možda zato cijena ovako strmoglavo pada [cool]