kolege,
proračun Grada Opatije za 2019. projiciran na 140 mil kn. Nota bene, u 2018. je iznosio 215 mil kn.
Hoće li gradska administracija predvođena jedinim i neponovljivim gradonačelnikom, gustog brka i britkog uma naći pravi put kako promrzlog zeku, oprostite gradsku nejač i penzionere, radne ljude i građane prevesti na onu sigurniju stranu gdje je trava uvijek zelena kao i novčanice
Od prodajem proslo je vec 4-5 mijeseci a Jos see nezna Novi vlasnik,prica see da je podbacilo fine odnosu na proslu godinu Plava Laguna I Opatija
… neponovljivim gradonačelnikom, gustog brka i britkog uma …
i dobijes toliko 2×100 za tu misao-OMG!
ja sam ti dao naravno thumb down.
stvarno pocinjem vjerovati da cak i na ovom forumu postoje lazni nickovi za like-anje ili cak mozda i stvarni ljudi kojima je posao like-ati po narudzbi.
kolega s austrijskom adresom,
pa nećemo se valjda vrijeđati.
Dotičnog gospodina sam upoznao i znam njegove kapacitete.
Inače moj post je ironija samo takva,pa to je pobogu vidljivo iz aviona.
Molim lijepo…
Od prodajem proslo je vec 4-5 mijeseci a Jos see nezna Novi vlasnik,prica see da je podbacilo fine odnosu na proslu godinu Plava Laguna I Opatija
Kako mislite proslo od.prodaje 4 do 5 mjeseci ?
Aludirate da je vlasnik LRH i Plave Lagune isti ?
kolega Naturist,
kako je podbacio kraj godine, pa probajte rezervirati neki od liburnijinih hotela u prosincu…
Prije ce biti da je sehanovic otisao zato sto je uvidio da ovdje nema govora o prodaji.
Prije ce biti da je sehanovic otisao zato sto je uvidio da ovdje nema govora o prodaji.
Je, ovak piše u ugovoru: direktoru će se isplatiti bonus kad mu puhne da ode.
Je, ovak piše u ugovoru: direktoru će se isplatiti bonus kad mu puhne da ode.
[/quote]
renci govori o odlasku a vi o bonusu.
logika ovdje polako poprima obrise “duhovitih odgovora” g. bandica na novinarska pitanja.
Slikice novog Ambasadora. Pocela i rezervacija od 01.06.2019.