O prodaji već danima ni riječi
Da. Ceka se jesen 2019 i projekcija za 2020, kad budu brojke opet dobre.
A mozda zatišje znači da je transakcija pri kraju
kolege,
Opatija po mom ukusu u zadnjih 30 godina nije ljepše izgledala, svi dućani otvoreni, renovirani, zanimljiva ponuda, restauranti od Lovranskog Najade, Opatijskih Ružmarinke i Roka, Bevande….obnovljena zgrada kupališta, centar Garvais…
Hoteli Imperijal i Istra u punom sjaju se pridružili plejadi već obnovljenih.
Ininina crpka se izmješta na novu lokaciju.
Hoteli LRH puni, sljedeća tri tjedna ni igla.
Gosti zadovoljni…zanimljivo strancima se u noćenjima pridružio i veliki broj zagrebačkib obitelji.
No, to je samo moj dojam iako je vrijeme tri dana blagdana bilo daleko od idealnog.
U razgovoru s osobljem hotela, rečeno mi je da veliki broj novih i nepoznatih ljudi kontinuirano dolazi i gleda poslovanje na svim hotelskim razinama. Smatraju da je posao dovršen i da pratim tisak.
Eto to je moj utisak.
Ovo nikako nije poziv na kupnju niti na prodaju dionica LRH.
Moj utisak može biti i kriv, ali o poslovanju firme iz neposrednog iskustva imam najbllje mišljenje.Profesionalci par exelance. Čista petica. Pozdrav ponosnim dioničarima
Kako stoji proračun grada čini se da će Ivo morati prodati svoj dio ispod cijene kao i Lrhc.
Jednom se živi jednom se mre što bi rekli u nekoj pjesmi
Dragi Ivo,ti sigurmno nisi u stanju spriječiti propast civilizacije i nećeš završiti u udžbenicima povjesti imoj savjet ti je:
Živi za trenutak
matejt
Da. Ceka se jesen 2019 i projekcija za 2020, kad budu brojke opet dobre.
Svaka čast gospodine Matejt! Ovo je najbolji odgovor na sve hvalospjeve!! 🙂
Gledam njihov plan prihoda za 2020 god. Ebita ce biti oko 150 milijuna kuna. Dolazimo opet na onu razinu kad smo kupili hotele u cavtatu.
Dali vam je u svijetu poznato Jos koje dionicarsko drustvo koje see bavi hoteljerstvom a da I’ma Ebida marzu 46% ,kao I Liburnija
Da, Potestas Split u sklopu kojeg izmedju ostalog posluje Hotel Park u Splitu. Mislim da im je ebitda marza bila oko 48% na razini 2017.
Dali vam je u svijetu poznato Jos koje dionicarsko drustvo koje see bavi hoteljerstvom a da I'ma Ebida marzu 46% ,kao I Liburnija
Zato je i ne mogu prodati….jer novom vlasniku ce trebati doslovno milijarde da uredi hotele + stotine milijuna da se rijese radnika unutra koji su za penziju ili nisu za turizam
kolege,
ispričavam se na spuštanje na razinu pamfleta ali moderator jednostavno nebi trebao puštati objavljivanje ovakvih gluposti.
Hoteli su uređeni, kategorizirani, ne može bolje, osoblje istrenirano, profesionalno, gosti zadovoljni.
I da ebitda marža, što je viša bolje za poduzeće.
Orešković1, nemojte nas provocirati