LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ljudi, ništa se nije promjenilo. samo su fondovi stali s dizanjem cijene i sve je palo. pa opatija je jača nego ikad, a za par godina bit će još jača jer to je naša stara dama….nemojte gledati cijenu dionice, gledajte budućnost i potencijal. pa nećete valjda danas prodavati…prodajte ju za 3, 4, 5, 7 godina….tada će biti puno puno veća cijena, a vi bogati ljudi.

...povijest se ponavlja...

Cadilac, izgleda da su ulagači u LRH pročitali tvoj post! [rolleyes][angry]

Današnji bid je bolji od jučerašnjeg aska! Carpe diem!

ljudi, ništa se nije promjenilo. samo su fondovi stali s dizanjem cijene i sve je palo. pa opatija je jača nego ikad, a za par godina bit će još jača jer to je naša stara dama….nemojte gledati cijenu dionice, gledajte budućnost i potencijal. pa nećete valjda danas prodavati…prodajte ju za 3, 4, 5, 7 godina….tada će biti puno puno veća cijena, a vi bogati ljudi.

Koliko?
50% veca od trenutno zadnje cijene?
Tek cu tada biti na nuli kad zbrojim sve provizije.

A da malo zivce povratim koje sam na njoj izgubio treba bar 200% narasti.

Mea parvitas.

Kolika je tržišna vrijednost nekretnina u vlasništvu firme? Jer ima tko kakvu analizu po hotelima/br.ležaja i sl.

Kolika je tržišna vrijednost nekretnina u vlasništvu firme? Jer ima tko kakvu analizu po hotelima/br.ležaja i sl.

o tome se već puno pisalo. procjena je napravljena 1992. i to vrijedi 3700 po dionici ako se ne varam. S tim da je kvadrat procijenjen na čak 1000 DEM ili sadašnjih 500 jura. I još nisu neke nekretnine ušle u procjenu. da uzmemo konzervativno da nije 500 jura nego 2000 ( a po procjenama stučnjaka vrijedi 3000-4000) onda komotno ovih 3700 možemo množiti sa recimo 4.

Evo skinuo ja ovih 9 komada da ne kažete da sam cicija[wink][smiley]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Evo skinuo ja ovih 9 komada da ne kažete da sam cicija[wink][smiley]

Koja je ćašica vec u pitanju? [rolleyes]

Mea parvitas.

Posejdone dobri duhu ove teme, daj neke rijeci utjehe.
Utjeha u alkoholu hlapi.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Pa ovo je cijena da ne može biti bolja za ulaz. Sjećam se lijepih vremena, Ostoje, skokova na najavu prijenosa kontrolnog paketa na Opatiju, sunčanih koktela..

Ja zaista ni u snu nisam vjerovao da će ovo ikada ispod 5000. Ali i čuda su moguća

Hell is Empty and all the Devils are Here

Posejdone dobri duhu ove teme, daj neke rijeci utjehe. Utjeha u alkoholu hlapi.

hoćeš da te ja malo tješim? [lol] [lol]

Posejdone dobri duhu ove teme, daj neke rijeci utjehe. Utjeha u alkoholu hlapi.

Evo moje utjehe! 4387! [thumbsup]
Jedini smo u plusu! [lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

Ima jedna dobra stvar u svemu ovome.

Ovo će s burze otjerati nestabilne persone.
A još ako imš keša.

Pa ti si čovječe kralj situacije!!!!!

A tko nema keša, ne preostaje mu drugo neko čekati.

“Čekanje je izvor mog bogatstva” – W. Buffett [thumbsup]

Uči od iskusnih! [wink]

La vita e bella!

New Report

Close