ljudi, ništa se nije promjenilo. samo su fondovi stali s dizanjem cijene i sve je palo. pa opatija je jača nego ikad, a za par godina bit će još jača jer to je naša stara dama….nemojte gledati cijenu dionice, gledajte budućnost i potencijal. pa nećete valjda danas prodavati…prodajte ju za 3, 4, 5, 7 godina….tada će biti puno puno veća cijena, a vi bogati ljudi.
Cadilac, izgleda da su ulagači u LRH pročitali tvoj post! [rolleyes][angry]
ljudi, ništa se nije promjenilo. samo su fondovi stali s dizanjem cijene i sve je palo. pa opatija je jača nego ikad, a za par godina bit će još jača jer to je naša stara dama….nemojte gledati cijenu dionice, gledajte budućnost i potencijal. pa nećete valjda danas prodavati…prodajte ju za 3, 4, 5, 7 godina….tada će biti puno puno veća cijena, a vi bogati ljudi.
Koliko?
50% veca od trenutno zadnje cijene?
Tek cu tada biti na nuli kad zbrojim sve provizije.
A da malo zivce povratim koje sam na njoj izgubio treba bar 200% narasti.
Kolika je tržišna vrijednost nekretnina u vlasništvu firme? Jer ima tko kakvu analizu po hotelima/br.ležaja i sl.
Kolika je tržišna vrijednost nekretnina u vlasništvu firme? Jer ima tko kakvu analizu po hotelima/br.ležaja i sl.
o tome se već puno pisalo. procjena je napravljena 1992. i to vrijedi 3700 po dionici ako se ne varam. S tim da je kvadrat procijenjen na čak 1000 DEM ili sadašnjih 500 jura. I još nisu neke nekretnine ušle u procjenu. da uzmemo konzervativno da nije 500 jura nego 2000 ( a po procjenama stučnjaka vrijedi 3000-4000) onda komotno ovih 3700 možemo množiti sa recimo 4.
Evo skinuo ja ovih 9 komada da ne kažete da sam cicija[wink][smiley]
Evo skinuo ja ovih 9 komada da ne kažete da sam cicija[wink][smiley]
Koja je ćašica vec u pitanju? [rolleyes]
Posejdone dobri duhu ove teme, daj neke rijeci utjehe.
Utjeha u alkoholu hlapi.
Pa ovo je cijena da ne može biti bolja za ulaz. Sjećam se lijepih vremena, Ostoje, skokova na najavu prijenosa kontrolnog paketa na Opatiju, sunčanih koktela..
Ja zaista ni u snu nisam vjerovao da će ovo ikada ispod 5000. Ali i čuda su moguća
Posejdone dobri duhu ove teme, daj neke rijeci utjehe. Utjeha u alkoholu hlapi.
hoćeš da te ja malo tješim? [lol] [lol]
Posejdone dobri duhu ove teme, daj neke rijeci utjehe. Utjeha u alkoholu hlapi.
Evo moje utjehe! 4387! [thumbsup]
Jedini smo u plusu! [lol] [lol] [lol]