LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mogu dati i ponudu za rivp, slrs…Zasto nisu uzeli hup? Zasto uopce dolaze i gledaju nesto sto ih ne zanima??

Da hoce LRH prodati Rusima, sutra bi je prodali.
Pitam se da li je to uopce na prodaji.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Da hoce LRH prodati Rusima, sutra bi je prodali.
Pitam se da li je to uopce na prodaji.

Mislim da Ostoja bas nije sentimentalan ko ce kupiti. Cijena je sve. I ta zasada jos nije dosla. I zato kazem #samostonije.

Korak prema novim izborima: Vijećnici zaustavili zaduženje i prodaju zgrade vrtića, Dujmić povukao rebalans

Ovdje se drastično pogoršava situacija. Ne bi htjeli prodati dionice, ne bi se htjeli zadužiti, a htjeli bi dijeliti i graditi. Ne ide to samo tako.

kolege,
baš kao što je rekla Renči, ako je potencijalnim investitorima LRHpremali zalogaj, mogu rješit i LRHC.
Ta, Šehanović više nije predsjednik uprava ni jedne ni druge LR.
Šta se čeka, sve je spremno….

Možda se to i priprema, ja sam i to pomislio. Ipak, mislim da je to gubitak vremena i uvijek može odvesti na krivi trag i zato nisam iznosio ranije te info koje smo čuli. Jednostavno pogledam poslovanje, rizike i ponašanje uprave i ulažem ili ne.

Kolege,
obzirom na protrgovanu količinu ovo je bila dogovorena transakcija,jel?

Da nije naš Dujmić balansirao proračun Opatije?

Ako je dujmic nekako ukalkulirao prodaju LRH u proracun, onda bi ga to moglo jako skupo kostati.
jer kada ostoja zna da ti lova treba nasusno i da s njom racunas, onda ce za uzvrat traziti da uvjeti opcina postati meksi-to je barem svima logicno.
ali u svakom slucaju, ako je to istina sto razmisljam, onda mi je drago da je brko popusio i da ce morati biti fleksibilniji jer to je u konacnici i dobro za samu prodaju

Ako je dujmic nekako ukalkulirao prodaju LRH u proracun, onda bi ga to moglo jako skupo kostati.
jer kada ostoja zna da ti lova treba nasusno i da s njom racunas, onda ce za uzvrat traziti da uvjeti opcina postati meksi-to je barem svima logicno.
ali u svakom slucaju, ako je to istina sto razmisljam, onda mi je drago da je brko popusio i da ce morati biti fleksibilniji jer to je u konacnici i dobro za samu prodaju
[/quote]

bas i ne. jer onda se ti mozda dogodi prodaja po cijeni kao lrhc…

Mislim da će gradska uprava sada biti puno fleksibilnija i manje izbirljiva prema potencijalnim kupcima. Njima trebaju novci i to što prije.

Kolege,
evo danas na sjednici gradske skupštine potvrđeno da Grad Opatija za izvršenje proračuna nema dovoljno sredstava, pa je potrebno zadužiti se i rasprodavati imovinu.
Što god to značilo..

Fire sale , 🙂

New Report

Close