LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro prijatelju ako si ti bio, mogao bi te informacije podijeliti s nama? Ja sam bio u bolnici.
Dražene možeš li ti reći koju? Hvala!

Ja sam bio na bolovanju, imam potvrdu od liječnika. I mene zanima što je bilo na skupštini.

Kolega Valiant,
pa nemojte da Vas molimo za info…

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/node_1585/Politicka-sudbina-Ive-Dujmica-na-kusnji.-Ne-treba-iskljuciti-ni-mogucnost-prijevremenih-izbora

Baš je rastrošan ovaj gradonačelnik, otkud mu toliko para.

Ma gluposti baš se tako izlazi sa informacijama dok traje prodaja, em bi bilo glupo em je kaznjivo

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Na skupštini PCTS-a par osoba, a da ste došli na skupštinu mogli ste sve saznati; i za koliki se EBITDA prodaje LRH i koji su problemi, pa čak i dal je prodana. A i koja je cijena za LRHC "astronomska" tj. nakon pitanja da li je cijena xy kuna realna,

ako treba tko od oka:

12,5 ebidta
problemi: opcina te reinvestiranje
nije prodana
a lrhc za 3000

Kolega Valiant,

Nisam bio pri compu. pa nisam vidio post. Stvarno ne bih htio da me molite. Nisam navodio info zato što mislim da se o vrijednosti sve zna. Ovo što je matejt napisao je točno i da, od oka, jer kao što Sokolić kaže ne izlazi se baš tako s info; al evo da pojasnim ebitda (9-13), ni jednom kupcu nije cijena bila problem, a druge probleme svi znamo, a za lrhc je 3000 visoka cijena, a kolika je realna u ovom trenutku, tko zna, a to i neće nitko reći eksplicitno. Osim toga ne prodaje se po cijeni dionice nego po parametrima o kojima pričamo, tako da će se parametri već sa sljedećim izvještajima promijeniti pa će se promijeniti i cijena.

E zaboravih, jedan od problema je i to što je LRH mali zalogaj. Za kupce koji su zainteresirani radi se o malim iznosima, a ne žele imate rasute investicije.

Ja mislim da nebi isplatili šehanovića da prodaja nije pri kraju

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Kolega Valiant,

Nisam bio pri compu. pa nisam vidio post. Stvarno ne bih htio da me molite. Nisam navodio info zato što mislim da se o vrijednosti sve zna. Ovo što je matejt napisao je točno i da, od oka, jer kao što Sokolić kaže ne izlazi se baš tako s info; al evo da pojasnim ebitda (9-13), ni jednom kupcu nije cijena bila problem, a druge probleme svi znamo, a za lrhc je 3000 visoka cijena, a kolika je realna u ovom trenutku, tko zna, a to i neće nitko reći eksplicitno. Osim toga ne prodaje se po cijeni dionice nego po parametrima o kojima pričamo, tako da će se parametri već sa sljedećim izvještajima promijeniti pa će se promijeniti i cijena.
[/quote]
A da izracunate koliko je lrhc 9 do 13 ebitda ?
I lakse je prodati lrhc nego lrh. A ako je potencijalnim kupcima LRH cijena ok i novac nije u pitanju, ali im je lrh mali zalogaj zasto onda ne kupe i lrhc po istom vrednovanju. Moram priznati da mi je malo cudna ova prica. Pa na donjem polu tog raspona od 9 do 13 EBITDA – dugovi lrhc ce nakon objave izvjesca vrijediti oko 2600 kuna.

Status Quo: Roll Over Lay Down

a zasto ovdje o LRHC kada ima svoj topic?

kolege,
baš kao što je rekla Renči, ako je potencijalnim investitorima LRHpremali zalogaj, mogu rješit i LRHC.
Ta, Šehanović više nije predsjednik uprava ni jedne ni druge LR.
Šta se čeka, sve je spremno….

New Report

Close