Je smo prodani ili ne kad se.bude saznalo meni je 101 i necu dugo jos
kao vec mnogo puta kazano #samostonije
znaci puno se prica, puno signala a nikako da se prodaja realizira.
naravno pitanje je koji ebidta ce ostoja zagovarat. ovogodisnji je pod utjecajem sehanovica, iduce godine idu investicije/renovacije (i zatvaranja nekih hotela) a tek 2020 cemo vidjeti razinu 150mio.
iduci tjedan pocnije posezona. kazu da je booking solidan.
Ocito jos nije prodano, a cijela priča je samo za javnost.
Kako dioničarima, mailma zaoravo velikim poput KJB i Opatiije opravdati isplatu bonusa managmentu.
Opatija je tu manje bitna. Bitnija je KJB.
kolege,
samo da rezimiramo događaje u zadnja dva mjeseca:
– razdvajanje internet stranica
-odlazak predsjednika uprave iz lrh
– isplata bonusa ( izračunata cijena između aktualne tada i prodajne danas)
– zaokret u poslovnoj politici, prema puno intenzivnijim investicijama oslonjenim na zaduživanje što do sada nije bio slučaj
ispada da je Ostoja koristio osobu od svog najvećeg povjerenja za raniji, manje zahtjevan investicijski ciklus, a sada kada kreće u puno jači, Šehanović mu više ne treba
Da je prodano vec bi se pohvalili. Kakve su to priče ? Zasto bi krili prodaju ? Koji bi to bio motiv. ?
Prica o prodaji je samo priča za KJB, grad Opatiju i kolateral rj. ” male dionjčare “. Ocito LRH nije prodana. A htjeli su nagraditi upravu. Pa su smislili ‘ prodaju “.
Koji bi motiv bio da ae peodaja ne oglasi ?
A tko od nas ne bi volio dobiti bonus unaprijed? Evo danas da se dionicarima na kucne adrese ponudi 5500kn, pa nek se nastavi trgovati na zse
A tko od nas ne bi volio dobiti bonus unaprijed? Evo danas da se dionicarima na kucne adrese ponudi 5500kn, pa nek se nastavi trgovati na zse
ja cu se drzati one, pomalo legendarne, kada prodaje ostoja-prodajem i ja!
Kak bi rekli novinari, loša je sezona, popunjenost je trebala biti 150%.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Na-Kvarneru-vise-nema-mjesta-za-rekorde-sve-je-popunjeno-i-120-posto
Kak bi rekli novinari, loša je sezona, popunjenost je trebala biti 150%.
Sve je popunjeno 120%? Ti ne kužiš da je to zajebancija… 120%…. pomoćni ležajevi, poljski kreveti i zemunice.
Čim se tako javno hvali, izgleda da se sprema glavosječa.